OPPO Enco X kablosuz kulaklık Türkiye'de satışta - Haberler - indir.com

OPPO Enco X kablosuz kulaklık Türkiye'de satışta

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-05 17:31:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi OPPO, Türkiye’deki ürün yelpazesine yeni bir kablosuz kulaklık modeli daha dahil etti. Markanın yeni kablosuz kulaklık modeli ülkemiz piyasasına girişini gerçekleştirdi. OPPO Enco X kablosuz kulaklık modeli, Türkiye’de 1499 TL fiyatla satışa çıktı. Ürünün ülkemizde şuan için siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunuyor. Tasarım olarak AirPods Pro’ya benzeyen yeni Enco X kablosuz kulaklık, kulak içi forma sahip olurken, ANC yani aktif gürültü engelleme ile gelebiliyor. Çift sürücü ile gelen OPPO Enco X bu noktada 11 mm ve 6 mm sürücüleri içinde barındırıyor. Ayrıca marka Dynaudio işbirliği sayesinde kaliteli bir ses deneyimi de sunmayı hedefliyor. Şirket ürünün en önemli teknik detayı noktasında ise şu açıklamayı yapıyor;

“Geleneksel modellerde bir yeniliğe imza atan Enco X kulaklıklar, tipik olarak yalnızca ileri teknoloji ses cihazlarında bulunan koaksiyel çift sürücülü bir tasarıma sahiptir. Ön tarafta yer alan manyetik dengeli bir membran sürücüsü yüksek değerdeki frekansları, arka tarafta yer alan üç katmanlı bir kompozit dinamik sürücü ise orta ve düşük frekansları yönetir. Paralel eksenlere yerleştirilmiş çift hoparlörler ise doğal ve yüksek çözünürlüklü ses çıkışını sağlar.”

OPPO'nun yeni akıllı bilekliğinin fiyatı ortaya çıktıOPPO'nun yeni akıllı bilekliğinin fiyatı ortaya çıktı

OPPO Enco X, Türkiye’de satışa çıktı

SBC, AAC ve LHDC desteklerine de sahip olan Enco X kablosuz kulaklık, ANC tarafında “şeffaflık” modu da barındırıyor. Bu mod sayesinde çevrede olup bitenleri rahat bir şekilde duyabiliyor. Model haznesi ile şarj noktasında 25 saatlik bir pil ömrü sunarken, tek başına ise ANC yeteneği ile 5 saati geçebiliyor. Kablosuz şarj destekli OPPO Enco X, bağlantı için Bluetooth 5.2 kullanıyor ve Android haricinde iOS cihazlar ile de uyumlu olabiliyor. OPPO Enco X kablosuz kulaklık modeli sadece müzik değil telefon görüşmesi ile beraber oyuncular için de iyi bir seçim olacak diyebiliriz.


Oppo A95 G Tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıOppo A95 G Tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı
OPPO büyük hazırlığını duyurduOPPO büyük hazırlığını duyurdu

PAYLAŞ