Oppo Enco Q1 kablosuz kulaklık fiyatı belli oldu! - Haberler - indir.com

Oppo Enco Q1 kablosuz kulaklık fiyatı belli oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-02 20:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli teknoloji markası Oppo, geçtiğimiz günlerde yeni kablosuz kulaklık modellerini resmi olarak tanıtmıştı. Ancak tanıtım ile beraber bu kulaklıkların fiyatları belli olmamıştı. Bugün itibariyle Weibo üzerinde yayınlanan yeni görsele göre ise Oppo Enco Q1 kablosuz kulaklık modelinin fiyatı belli oldu. Oppo’nun tanıtmış olduğu bu kulaklık modeli sahip olduğu gürültü önleyici özelliği ile dikkat çekiyor. Kullanıcılara sunulan bu yeni Oppo Enco Q1 modelinin fiyatı belli olmazken, Çin’in sosyal medya sitesi Weibo üzerinden yayınlanan görsel ile beraber fiyat belli olmuş oldu.

Oppo Enco Q1 Kablosuz Kulaklık Fiyatı

Oppo 5S Türkiye fiyatı açıklandıOppo 5S Türkiye fiyatı açıklandı

Daha çok Çin pazarındaki kullanıcılara sunulan bu yeni Enco Q1 kablosuz kulaklık modeli 599 yuan yani 84 dolarlık fiyat etiketine sahip olarak karşımıza çıkıyor. Kulaklığın küresel pazarda ne zaman satışa çıkacağı henüz bilinmezken, sahip olduğu uygun fiyat etiketi ve özelliği ile dikkatleri çekiyor. Cihaz Hybrid Active gürültü önleyici teknolojisine sahip olurken, güçlendirilmiş yeni boyun bandına sahip bir tasarım ile geliyor. Tam şarj seviyesi ile 22 saatlik bir kullanım ömrü sunan bu model 10 metreye kadar bağlantı mesafesi ve kullanımı sunuyor.

Diğer yandan Bluetooth 5.0 teknolojisine sahip olan bu kulaklık USB Type C bağlantı noktası ile 2 saat içinde tam şarj seviyesine ulaşabiliyor. Suya dayanıklılık noktasında ise IPX4 sertifikasına sahip durumda. Modelin 10 Eylül ile beraber Çin pazarı için satışa sunulması bekleniyor.


Xiaomi, Vivo ve Oppo'dan dosya transfer yazılımı geliyorXiaomi, Vivo ve Oppo'dan dosya transfer yazılımı geliyor
Tanıtılması beklenen Oppo Reno 2 satışa sunulduTanıtılması beklenen Oppo Reno 2 satışa sunuldu

PAYLAŞ