OPPO Enco Buds Kablosuz Kulaklık Tanıtıldı - Haberler - indir.com

OPPO Enco Buds Kablosuz Kulaklık Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-19 14:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

OPPO bugün yaptığı basın açıklamasıyla Enco Buds  olarak adlandırılan yeni kablosuz kulaklık modellerini tanıttı. Etkileyici özellikler ile donatılan yeni kablosuz kulaklıklar sektörde dikkat çekecek.

Türkiye pazarında giderek artan bir popülerliğe sahip olan OPPO, yeni bir tanıtım gerçekleştirdi. Yeni kablosuz kulaklık modeli için OPPO Enco Buds adını tercih eden şirket, kullanımı kolay ve üst düzey bir performans sunacak kulaklığı tanıttı. Özellikle son dönemlerde kablosuz kulaklık pazarında yaşanan yüksek rekabet şirketlerin yeni modellerinde daha farklı özelliklere yer vermesini de zorunda kılıyordu. Yapay zeka tabanlı gürültü azaltma teknolojisi ve tüm bu özelliklere ek olarak uzun pil ömrünü kullanıcılar ile buluşturmayı başaran OPPO, yeni modeli ile dikkat çekmeyi başardığı gibi yüksek satış rakamlarına ulaşabileceğinin de ilk işaretlerini verdi. 

OPPO kamera konusunda çok daha iyi hale gelebilirOPPO kamera konusunda çok daha iyi hale gelebilir

OPPO Enco Buds Kablosuz Kulaklık Özellikleri Neler?

Tanıtımda yeni model için en çok dikkat çekilen noktalardan bir tanesi kristal netliğindeki ses kalitesi oldu. Kutusundan çıkarıldığı anda telefon ile hızlı bir şekilde bağlantı kurulabilen kablosuz kulaklıklar, böylece kullanıldığında üst düzey bir kolaylık sağlıyor. Bluetooth 5.2 teknolojisi sayesinde yüksek hızlı ve kesintisiz bağlantı sağlayan kulaklıklarda özel olarak yer verilen teknolojiler, ses netliğini artırıyor ve üst düzey bir performans sunuyor. Üstelik oyun oynamayı tercih eden kullanıcılar için de oldukça pratik bir seçenek olan OPPO Enco Buds kablosuz kulaklık, oyun oynandığı durumlarda düşük gecikmeli oyun moduna geçiş yapıyor ve böylece oyunlarda gecikme gibi sorunların yaşanması da önleniyor.  Farklı kulak yapılarında sorunsuz bir şekilde kullanılabilmesi adına kutu içeriğinde 3 farklı kulak ucuna sahip olan yeni model, böylece kablosuz kulaklıklarda en çok yaşanan sorunlardan birisi olan uyumsuzluğu da ortadan kaldırıyor. 

Gürültü Azaltmada Yapay Zeka Teknolojisi

Şirketin yeni modellerinde yer verdiği yeniliklerden birisi de yapay zeka ile desteklenen gürültü azaltma teknolojisi. Yüksek ses kalitesi sunan AAC ses kodlama standardıyla geliştirilen yeni modellerde, çağrı alındığı durumlarda yapay zeka tabanlı gürültü azaltma özelliğini devreye giriyor. Böylece kişilerin seslerini daha net bir şekilde algılayabilecek olan kullanıcılar ortam seslerinden arındırılmış görüşmelerde daha net ve anlaşılabilir konuşmalar yapabiliyor. Tüm bu yüksek donanım ve özellikler, suya ve toza karşı dayanıklılık sağlayan IP54 sertifikası ile destekleniyor.

Kulaklıklar tam şarj edildiğinde 6 saat boyunca şarj ihtiyacı duymadan kesintisiz bir şekilde kullanılabiliyor. Şarj kutusunda kulaklıkların şarj edilmesi halinde ise kullanım süresi 24 saate kadar çıkıyor. 15 dakikada yaklaşık 4 saatlik bir kullanım sunabilecek kadar şarj olan yeni modeller, batarya konusunda da büyük bir kolaylığa sahip.

OPPO Enco Buds Kablosuz Kulaklık Kaç Para?

OPPO Enco Buds kablosuz kulaklık modelleri Türkiye'de 369 TL’den satışa çıkarılacak. Türkiye'de rakiplerine göre daha uygun fiyatlara sahip olan OPPO'nun yeni modelleri yüksek satış rakamlarına ulaşabilir.



PAYLAŞ