OPPO da sektörün ilgi çeken alanına dahil olacak - Haberler - indir.com

OPPO da sektörün ilgi çeken alanına dahil olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-02 20:59:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji şirket OPPO, Türkiye’de de resmi olarak bulunuyor. Şimdi ise şirketin piyasada yeni bir kategoriye yönelik girişimde bulunacağı ortaya çıktı. Özellikle birbirine benzeyen Huawei, Xiaomi, Honor, OnePlus gibi şirketlerin ortak noktaları birer akıllı telefon üreticisi olmaları diyebiliriz. Ancak son dönemde bu şirketlerin farklı alanlara atılarak farklı ürünler de çıkarttıklarını görüyoruz. Bu yeni girişimler arasında Xiaomi’den akıllı televizyon girişimi görmüştük. Şimdi ise bu kategoriye OPPO şirketi de dahil oluyor ve son dönemdeki kullanıcılardan artan akıllı televizyon isteklerine karşılık şirketin bu pazara giriş yapacağı belli oldu. OPPO şirketi telefon pazarında da henüz yeni isimlerden sayılırken, sunduğu bu başarılı yükselişi akıllı televizyonlar ile de sürdürmek istiyor.

OPPO akıllı televizyon pazarına giriş yapıyor

Oppo: Türkiye'de gösterilen ilgiden fazlasıyla memnunuzOppo: Türkiye'de gösterilen ilgiden fazlasıyla memnunuz

Kullanıcı karşısına OPPO TV olarak çıkış yapması beklenen marka, bu noktada nasıl bir ürün ile gelecek henüz bilinmiyor. Bu noktada geliştirmeleri süren şirket son olarak kablosuz kulaklık pazarı için iddialı bir kulaklık modelini pazara sunmuştu. Bu model ise Bluetooh 5.0 desteği ile beraber 31 mAh’lik piller ile beş saatlik bir kullanım ömrü sunuyor. Haznesi ile beraber toplamda 410 mAh ve 25 saatlik kullanım ömrü hedefleyen Enco Free modeli ses ve müzik kontrolleri noktasında dokunmatik yüzeylere sahip durumda.

Bu kulaklık modeli çıkartıldığı zaman otomatik olarak müzik durma ve kapağı açıldığında ise otomatik bağlantı özelliklerine sahip durumda.


Oppo 2020 Türkiye pazarı yol haritasını paylaştı!Oppo 2020 Türkiye pazarı yol haritasını paylaştı!
Oppo Reno 3 serisi ön sipariş rekoru kırdıOppo Reno 3 serisi ön sipariş rekoru kırdı

PAYLAŞ