Oppo ColorOS aylık 370 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaştı - Haberler - indir.com

Oppo ColorOS aylık 370 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-27 14:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Global pazardaki değerini günden güne arttıran Çin merkezli akıllı telefon üreticisi OPPO’nun kullanıcıları için geliştirdiği özel arayüz de günden güne daha geniş bir kitleye ulaşıyor.

Ürettiği akıllı telefonlarla Android akıllı telefon sektörünün önde gelen üreticileri arasına girmeyi başaran OPPO ülkemizde de en çok tercih edilen markalar arasında yer alıyor. Günümüzde sayısız pazarda faaliyet gösteren şirket Color OS ile büyük bir başarı yakaladı.

OPPO Reno 5 serisinin özellikleri sızdırıldıOPPO Reno 5 serisinin özellikleri sızdırıldı

Akıllı telefon pazarına atılmadan önce Asya bölgesinde standart telefonlar üreten OPPO 2011 senesinde Find adını verdiği akıllı telefon modelini Leonardo DiCaprio ile birlikte tanıtarak pazara giriş yapmıştı. Mevcut dağıtım ağının genişliği sayesinde sayesinde hızla geniş kitlelere ulaşan şirket ColorOS ara yüzünün geliştirmelerine de 2013 yılının başında başlamıştı.

Günümüze kadar geçen bu süreçte global pazara açılmasıyla daha da güçlenen şirket  ColorOS’u hızlı bir şekilde iyileştirdi. Kullanıcılar tarafından oldukça beğenilen bu arayüz bugün Android kullanıcılarının ilk tercihleri arasına girmeyi başarmış durumda. Gün itibariyle 370 milyon aylık aktif kullanıcı sayısına alan ColorOs, 2015 senesinin Mart ayında 33 milyon kullanıcıya sahipti.

OPPO'dan kablosuz şarj teknolojisiyle ilgili çarpıcı açıklamalar

Günümüzde 72 farklı dilde hizmet veren ve 140 ülkede kullanılan ColorOS’a olan bu ilgide Oppo’nun akıllı telefon pazarında ilk beşte yer almasının da etkileri var. Ancak yazılımın sürekli geliştirilmesi ve kullanıcı deneyimine uyacak şekilde optimize edilmesi de ColorOS’u kullanıcılar açısından vazgeçilmez hale getiriyor.

 


OPPO X 2021 hakkında resmi açıklamaOPPO X 2021 hakkında resmi açıklama
OPPO Find X3'ün bazı özellikleri ortaya çıktıOPPO Find X3'ün bazı özellikleri ortaya çıktı

PAYLAŞ