OPPO, ColorOS 12 beta çalışmalarına başladı - Haberler - indir.com

OPPO, ColorOS 12 beta çalışmalarına başladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-17 20:00:11
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

OPPOAndroid 12 tabanlı ColorOS 12 için çalışmaya başladı. Beta süreci hakkında açıklama yapan şirket yakında yeni arayüzü kullanıcılara sunmaya başlayacağını duyurdu. 

Akıllı telefon pazarının önde gelen isimlerinden biri olan OPPO, 16 Eylül'de düzenleyeceği etkinlikte birçok yeni ürününü kullanıcılarının karşısına çıkaracak. Bir süredir ColorOS 12 üzerinde çalıştığı bilinen şirket lansmanda yeni arayüzünü de tanıtacağını duyurdu. 

Oppo'dan ilk tableti Oppo'dan ilk tableti "Oppo Pad" için hazırlıklara başladı

Yeni arayüzü üzerinde sıkı bir çalışma yürüten şirket pek çok teknoloji şirketi gibi ColorOS 12'yi piyasaya sürmeden önce bazı modelleri için beta süreci adı verilen bir erken erişim programı başlatacak. Bu cihazlara sahip olan kullanucılar Android 12 tabanlı ColorOS 12'yi erken deneyimleme şansına sahip olacak.

İşte ColorOS 12 kapalı betayı destekleyen ilk modeller

OPPO, Android 12 tabanlı ColorOS 12 kapalı beta sürümü için kullanıcılarının 16 Eylül'ü beklemelerini söyledi. Yani kullanıcıların kapalı beta üyesi olmak için en geç bugün 00:00'a kadar başvurmaları gerekiyor. Peki ColorOS 12'nin kapalı beta testi ilk etapta hangi modelleri kapsayacak? İşte şirketin dün yayımladığı resmi liste;
  • OnePlus9
  • OnePlus 9 Pro
  • OPPO Find X3 Pro

Yukarıdaki liste, OnePlus 9, 9 Pro ve Find X3 Pro'nun ilk etapta Android 12 testlerine dahil edileceğini gösteriyor. Ancak şirket önümüzdeki günlerde bu listeye yeni modeller ekleyecektir.

ColorOS 12’nin çıkış tarihi, OPPO tarafından açıklandı

Android 12 kapalı beta sürümlerine katılabilmek için cihazlarınızı son sürüme yükseltmeniz gerektiğini de belirtelim. OPPO tarafından yapılan açıklamaya göre beta sürecine katılabilmek için Find X3 Pro sahiplerinin A.27 sürümünde, OnePlus 9 Pro sahiplerinin ise A.10 sürümünde olması gerekmekte. ClorOS 12 sürümü lansmandan birkaç gün sonra OTA üzerinden kullanıcılara ulaşmaya başlayacak ancak şirket tüm kullanıcılar için yeni arayüzün ne zaman dağıtılmaya başlanacağı konusunda herhangi bir açıklama yapmadı.




Oppo A74'den ultra güvenlik ve gizlilik önlemleriOppo A74'den ultra güvenlik ve gizlilik önlemleri
Yeni OPPO Find Modeli SızdırıldıYeni OPPO Find Modeli Sızdırıldı

PAYLAŞ