OPPO büyük hazırlığını duyurdu - Haberler - indir.com

OPPO büyük hazırlığını duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-29 11:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Oppo, şu an itibariyle en az dört ürünle kullanıcıların karşısına çıkacak. Bunlar ise OPPO K9 5G, OPPO Enco Air, yeni bir OPPO Band ve OPPO Smart TV K9.

Başarılı şirket, lansman öncesinde her gün bu ürünlerin teknik özelliklerini ve tasarımı hakkında çeşitli bilgiler sunuyor. Şirket dün yeni televizyonunun bazı temel özeliklerini kullanıcılara sundur. Bu özellikler hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. Lider isimlerden OPPO'nun Çin'deki 6 Mayıs etkinliği kapsamında OPPO Smart TV K9 adlı yeni bir televizyonu da kullanıcıların beğenisine süreceğini dile getirmesinin ardından esasında çeşitli söylentiler vardı. Şimdi ise söz konusu bu söylentilere gelmeden önce cihaz ile ilgili olarak birçok detay ortaya çıktı. Oppo, söz konusu bu akıllı TV'nin varlığını gösterirken, Weibo'da bazı temel özellikler de doğrulandı. 

Oppo N1, Google Play Store'una Erişim İzni AldıOppo N1, Google Play Store'una Erişim İzni Aldı

OPPO Smart TV K9 belli olan özellikleri

Oppo'nun Weibo hesabında yer alan bilgilere göre, yakın zamanda çıkacak olan OPPO Smart TV K9 üç boyutta (43 inç, 55 inç, 65 inç) satışa sunulacak. Şirket, söz konusu bu televizyonun1,07 milyar renk üretebileceğini dile getiriyor. Bu sebeple, tüm boyutların 4K (UHD) çözünürlükle sunulması bekleniyor. Aynı zamanda, bu TV'nin panelinin DCI-P3 renk gamının yüzde 93’ünü içine aldığı bildiriliyor. Son olarak ise birçok televizyonda olduğu gibi ürün HDR10+ sertifikasına da sahip olacak.

Maalesef ki, elde edilen bu bilgiler dışında OPPO Smart TV K9 ile ilgili olarak farklı herhangi bir bilgi elde edilmedi. Ancak gelecek günlerde resmi lansman öncesinde bu konu ile ilgili olarak çok daha fazla bilginin elde edilmesi bekleniyor. Yakın zamanda elde edilen bilgiler ışığında OPPO Smart TV K9 hakkında daha geniş bilgiler elde etmek mümkün olacak gibi gözüküyor. 


Oppo saat ve bilekliklerine iOS'da tam uyumluluk geldiOppo saat ve bilekliklerine iOS'da tam uyumluluk geldi
OPPO K9, 65W hızlı şarj desteğine sahip olacağı duyurulduOPPO K9, 65W hızlı şarj desteğine sahip olacağı duyuruldu
OPPO Reno 5, Türkiye'de satışa sunulduOPPO Reno 5, Türkiye'de satışa sunuldu

PAYLAŞ