OPPO başkan yardımcısından OPPO Find X2 hakkında açıklamalar! - Haberler - indir.com

OPPO başkan yardımcısından OPPO Find X2 hakkında açıklamalar!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-06 15:31:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Telefon üreticisi OPPO’nun başkan yardımcısı olan Brian Shen tarafından Twitter üzerinden önemli paylaşımlar yapıldı. Yapılan açıklamalarda OPPO Find X2 Pro modelinin Find X2’den daha kaliteli fotoğraflar çekebileceği ifade edildi. Telefon pazarında son dönemin yıldız isimlerinden olan OPPO, yeni çıkartacağı serisi ile şimdiden merakları üzerine toplamış durumda. Şirketin yeni serisinin iki farklı versiyona sahip olacağı bekleniyor. OPPO Find X2 ve Find X2 Pro olarak göreceğiz. Şirketin başkan yardımcısı olan Brian Shen tarafından ise Find X2 serisi hakkında bazı önemli açıklamalar yayınlandı. TWitter’da yapılan paylaşıma göre iki telefondan oluşacak seri doğrulanırken, OPPO Find X2 modelinin ve OPPO Find X2 Pro modelinin olacağını ifade etti.

OPPO Find X2 Pro kamerası daha iyi olacak

44 megapiksel selfie kameralı Oppo Reno 3 Pro özellikleri ve fiyatı44 megapiksel selfie kameralı Oppo Reno 3 Pro özellikleri ve fiyatı

Brian Shen Tweetlerine göre OPPO Find X2 serisinde bulunacak olan kameralara yönelikte önemli açıklamalar yapıldı. Buna göre Find X2 Pro’nun serisinin diğer üyesi Find X2’ye göre daha iyi fotoğraf kalitesine sahip olacağını belirtti. Pro modelin kamera tarafın daha iyi performans sunsa da, normal cihazında oldukça iddialı olduğunun altını çiziyor. OPPO Find X2 modelinde Sony’nin IMX sensörünün kullanılacağını ifade etti. Bununla beraber Pro versiyon kadar olmasa da, üst seviye kareler çekeceği belirtiliyor. Diğer  yandan OPPO Find X2 ve Find X2 Pro modellerinin arasında ufak bir tasarım farkının da olacağı belirtiliyor. Find X2, Find X2 Pro’dan daha ince bir kamera çıkıntısına sahip olacak. Pro modelin donanım özellikleri de yine daha güçlü olarak gelecek.

Cihazların sahip olacağı özelliklere gelirsek, OPPO Find X2 modelinde 8 GB RAM + 256 GB depolama ile beraber 4200 mAh bir pil yer alması bekleniyor. Model arkasında üçlü kamera sistemi yer alacak ve 13 megapiksel + 12 megapiksel + 48 megapiksel Sony IMX586 ultra geniş açı kameralar bulunacak. Find X2 Pro’da ise 12 GB RAM + 256 GB depolama ve 4260 mAh bir batarya göreceğiz. Kamera noktasında ise 13 megapiksel telefoto + 48 megapiksel Sony IMX689 + 48 megapiksel Sony IMX586 ultra geniş açı kameraları yer alacak.


OPPO Find X2 Lamborghini Edition geliyorOPPO Find X2 Lamborghini Edition geliyor

PAYLAŞ