OPPO AR Glass 21 resmi olarak tanıtıldı - Haberler - indir.com

OPPO AR Glass 21 resmi olarak tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-19 10:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Oppo AR Glass 2021 zengin gerçeklik gözlükleri farklı sensörleri ile yerel haritalama yapabiliyor ve eş hareketlerini de tanıma özelliğine sahiptir. Aynı zamanda çok daha hafif bir tasarıma sahiptir. Akıllı cep telefonu pazarının yanında sanal gerçeklik konusunda da önemli çalışmalara imza atan Çinli şirket Oppo bugün yeni zengin gerçeklik gözlüğünün duyurusunu gerçekleştirdi. Oppo AR Glass 2021 tasarım anlamında standart bir gözlüğe yaklaşıyor.

Oppo AR Glass 2021 özellikleri belli oldu

Oppo AR Glass 2021 zengin gerçeklik gözlükleri kablosuz olarak en az Snapdragon 865 yonga seti barındıran bir telefonla bağlantı kurma özelliğine sahiptir. Bu sayede ilk nesle göre yüzde 75 civarında daha hafif bir kasaya sahip olmuş durumdadır. Söz konusu bu akıllı gözlük üzerinde iki adet balık gözlü kamera, bir adet ToF derinlik sensörü ve bir RGB kamera yer alıyor. Bu sayede ise gerçek zamanlı yerek bir haritalanma yapabilirken aynı zamanda 21 farklı el hareketi tanıyabiliyorlar. 

OPPO Reno 5 yoldaOPPO Reno 5 yolda

Birdbath optik çözümü sayesinde ise gözlüğün camına 90 inçlik bir televizyon ekranı tecrübesi yaşatacak yansıtma yapılabiliyor. Aynı zamanda Oppo’nun Breeno sesli asistanı da gözlükte kullanıcılar için yerini almış durumdadır. Henüz Oppo AR Glass 2021 için bir çıkış tarihi verilmedi ancak gelecek yıl gözlük için özel bir geliştirici programı başlayacak. Buna ek olarak aynı zamanda Oppo CybeReal adı verilen bir zengin gerçeklik uygulamasının da tanıtımı gerçekleşti. GPS, WiFi, Bluetooth ve ağ verilerini toplayan söz konusu bu uygulama yapay zeka kullanarak hassas konumlama yapmayı amaçlıyor. Bu uygulamanın kameranın baktığı noktada ise santimetre seviyesinde ve 1 derecelik doğrulukla konum bulabiliyor. Bu uygulamada önümüzdeki dönemde kullanıma sunulacak. Konu hakkında elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde daha fazla bilginin toplanması bekleniyor. 


Resmi olarak tanıtılan OPPO Reno4 Mo Salah Edition özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan OPPO Reno4 Mo Salah Edition özellikleri ve fiyatı
OPPO ürün gamını genişletiyorOPPO ürün gamını genişletiyor
OPPO'nun katlanabilir ekranlı telefonu hakkında yeni gelişmeOPPO'nun katlanabilir ekranlı telefonu hakkında yeni gelişme

PAYLAŞ