OPPO

OPPO "Ace" serisini duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-08 16:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi Oppo, yakın zamanda yeni bir akıllı telefon serisi ile kullanıcı karşısına gelecek. Oppo Reno Ace modelini zaten bulunan Reno serisinde ayırarak sadece ace adında yeni bir seri olarak kullanıcılarına sunacak. Son dönemde pazarda dikkat çeken üretici markalardan birisi olan Oppo, birçok ülkede kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarıyor. Şirketi hem üst seviye amiral gemisi cihazları hem de orta segment modelleri ile ön planda olmayı başarıyor. Şimdi ise Oppo şirket bünyesinde yeni bir akıllı telefon serisi başlattığını açıkladı. Şirketin bu yeni serisi “Ace” olarak adlandırılacak. Şirketin Ace serisinin ilk modelinin ise yakında sunulması beklenen Ace 2 olması düşünülüyor.

Oppo’nun pazarda bir süredir Reno Ace, olarak adlandırmış olduğu telefon serisi kullanıcıların hizmetine sunuluyor. Tüketiciler ise kısa süre sonra Reno Ace 2 olarak adlandırılacak olan yeni bir model ile buluşacaklar.

OPPO’dan ilginç 1 Nisan şakasıOPPO’dan ilginç 1 Nisan şakası

Oppo’dan yeni Ace serisi geliyor

Oppo’nun almış olduğu yeni bu karar ile Reno Ace 2 olarak değil Ace 2 olarak adlandırılacak. Reno serisinin altında olarak Ace modeli artık ayrı bir serinin modeli olarak karşımıza çıkacak. Oppo Global Pazarlama Başkanı Brian Shen Yiren’in Weibo üzerinden yapmış olduğu açıklamalar doğrultusunda Ace modelinin hem kullanıcılar hem de şirket için bir hayli önemli olduğunu ifade ediyor. Reno Ace modeli için 65 watt SuperVOOC hızlı şarj desteği ve 90 Hz’lik ekran yenileme desteği gibi özellikler ile piyasaya sürüldüğü zaman bir hayli beğenilmişti.

Bu söz konusu model ise 20 binden fazla kullanıcılardan yüzde 90 oranla beğenilmişti. Yeni kararla Oppo, bütçe dosta A serisinin yanı sıra Find, Ace ve Reno olmak üzere 4 farklı telefon serisine sahip olmuş olacak. Bakalım bu modeller nasıl bir deneyim sunacak göreceğiz.


OPPO A12'nin teknik özellikleri ve tasarımı sızdırıldı!OPPO A12'nin teknik özellikleri ve tasarımı sızdırıldı!
OPPO Find X2 Lite'ın özellikleri gün yüzüne çıktıOPPO Find X2 Lite'ın özellikleri gün yüzüne çıktı

PAYLAŞ