Oppo A93 5G fiyat ve görselleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Oppo A93 5G fiyat ve görselleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-14 00:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Konuyla ilgili olarak yapılan sızıntılara göre Oppo A93 5G modelinin tasarımsal açıdan önceki seriden daha farklı olduğunu söylemek mümkündür. Söz konusu bu akıllı cihazın, ortalama özelliklerle kullanıcının karşısına çıkacağı düşünülüyor. Oppo A93 5G hakkında elde edilen bilgiler aşağıdaki şekildedir.

Oppo A93 5G özellikleri ve fiyatı

Akıllı cep telefonlar artık tanıtılmadan önce tanıtılmış kadar hakkında bilgi ediniliyor. Hem tasarımını gözler önüne seren görselleri sızdırılıyor hem de özellikleri. Ortaya çıkan bilgilerin birleştirilmesiyle beraber tanıtım gününün heyecan yaratmadığı bu durumla Oppo A93 5G modeli de karşı karşıya kalacak. Söz konusu bu akıllı cep telefonun PEHM00 / PEHT00 model numarasına sahip olduğu ve Geekbench testlerinde ortaya çıktığı görülüyor.

OPPO Find X3 Pro sızıntıları gelmeye devam ediyorOPPO Find X3 Pro sızıntıları gelmeye devam ediyor

Tasarımsal olarak Oppo A93 5G'nin standart olduğunu söylemek mümkündür. Arka kamera tasarımında geçtiğimiz yol birçok telefon görülen geniş dikdörtgen bir kurulum tercih ediliyor. Cihazın ekran kısmında ise 1080 x 2400 çözünürlüğünde Full HD Plus ve aktarıldığı bilgilere göre yüksek ekran yenileme hızına sahip olacak. Oppo A93 5G'nin ön tarafında 8 Megapiksellik bir özçekim kamerası sunuyor arkasında ise üç adet kamera yer alıyor. Ana kamera 48 Megapiksel ve iki adet 2 Megapiksellik sensör bulunuyor.

Hakkında çeşitli bilgilerin ortaya çıktığı bu telefon özellikleri arasında Snapdragon 480 işlemcisine ev sahipliği yapıyor. 5G özellikli telefon, 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı seçenekleri de sunuyor. USB-C portuna ve 3,5 mm kulaklık girişine sahip olan bu telefon kutusundan Android 11 işletim sistemine ve 5.000 mAh batarya ve 18W'lik hızlı şarj cihazı eşlik ediyor. Telefonun 15 Ocak’ta Çin’de 340 dolarlık fiyatıyla kullanıcıların beğenisine sunulması bekleniyor. Cihaz hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda daha fazla bilgi elde edilmesi bekleniyor. 


Resmi olarak tanıtılan OPPO Reno 5 4G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan OPPO Reno 5 4G özellikleri ve fiyatı
OPPO Reno5 5G ailesi global pazarda satışa çıkıyorOPPO Reno5 5G ailesi global pazarda satışa çıkıyor
OPPO Find X3 AnTuTu rekoru kırdıOPPO Find X3 AnTuTu rekoru kırdı

PAYLAŞ