Oppo A92s tasarımı ve teknik özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Oppo A92s tasarımı ve teknik özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-13 09:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

5G destekli ürün gamına yenisi eklemeye devam eden OPPO’nun 120 Hz ekran yenilime hızına sahip olan yeni orta segment akıllı telefonu A92s’in tasarımı ve özellikleri sızdırıldı.

Geçtiğimiz sene Türkiye pazarına giren OPPO ülkemizde büyük bir ilgi görmüştü. Piyasaya göre daha uygun akıllı telefonlar üretse de, fiyat yelpazesini belirli bir seviyenin altına çekmeyen Çin merkezli akıllı telefon üretici geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada 5G desteğine sahip olan cihazlarının sayısını arttıracağını açıklamıştı. 5G desteğine sahip akıllı telefonlarını piyasaya göre daha uygun bir fiyattan satışa sunarak bu teknolojiyle daha çok kullanıcıyı buluşturmak isteyen şirketin piyasaya yeni süreceği A92s modelinin render görüntüleri ve teknik özellikleri sızdırıldı. 120 Hz ve 5G desteğine sahip olacak A92s segmentinin iddialı telefonlarından olacak gibi görünüyor. 

OPPO A92s özellikleri ve fiyatı 

Oppo'nun en iyi telefonları ve fiyatları

6.57 inç ekrana sahip olan OPPO A92s 120 Hz ekran yenileme hızıyla alıcılarının karşısına çıkacak. Kullanıcılarına oldukça canlı görüntüler vadeden OPPO A92s’in ön panelinde sol üst köşede çift kamera için oval bir çentik bulunuyor. 

Gücünü MetiaTek’in orta seviye yongası Dimensity 800 setinden alan OPPO A92s 8GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip. 5G desteğiyle segmentinde güç kazanan OPPO A92s’in parmak izi sensörü ise ekranın yan paneline konumlandırılmış. Arka panelinde 48 MP, 8 MP ,2 MP, 2 MP olmak üzere dörtlü kamera kurulumuna ev sahipliği yapan OPPO A92s’in ön kameralarının çözünürlüğü ise henüz bilinmiyor. Piyasaya 355 dolar seviyelerinde giriş yapması beklenen OPPO A92s’in tanıtım tarihi de henüz kesinleşmiş değil. OPPO A92s hakkında bilgi sahibi oldukça sizlere aktarmaya devam edeceğiz. 





PAYLAŞ