OPPO A91 Türkiye'de satışa çıkıyor - Haberler - indir.com

OPPO A91 Türkiye'de satışa çıkıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-28 12:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

OPPO, OPPO A91 şeklinde adlandırdığı yeni akıllı cep telefon modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. 48 megapiksel ana kamerasıyla beraber toplam dört kameraya sahip olan telefon dikkatleri üzerine çekiyor. Oppo A91, gücünü MediaTek Helio P70 işlemcisinden ve 8 GB RAM’den alıyor. 48 megapiksel ana kameraya sırasıyla 8 megapiksel ultra geniş açı, 2 megapiksel derinlik ve 2 megapiksel monokrom kameralar eşlik ediyor. Cihaz kamera özellikleriyle kullanıcılar tarafından beğeni topluyor. Oppo A91'de 2.400 x 1.080 piksel çözünürlüklü 6,4 inç AMOLED ekran yer alıyor.

Cihazın ekranının piksel yoğunluk değeri ise 408 ppi şeklinde ayarlandı. Söz konusu bu akıllı cihazın ön tarafında Gorilla Glass 5 arka tarafında ise plastik malzemenin tercih edildiği modelde ön ve arka kameralar tarafından desteklenen yapay zeka güzelleştirme teknolojisi göze çarpıyor. Yapay zeka güzelleştirme özelliğiyle cihazın kamerası her zamankinden daha kaliteli hale getiriliyor. 137 yüz veri noktasına dayanan güzelleştirme efekti bir grup fotoğrafında 4 kişiye kadar kişisel güzelleştirme yapmaya olanak sağlıyor. Telefonun ön tarafında F/2.0 diyaframlı 16 megapiksel kamera mevcut. OPPO A91’in arka kamerasıyla saniyede 30 kare Full HD video kaydı yapılabiliyor. Elektronik Görüntü Stabilizasyon özelliği ve sallanmaya karşı iç jiroskop özelliği bulunan A91, videolarda oluşabilecek sarsıntıyı minimum seviyeye getiriyor. 

Resmi olarak tanıtılan OPPO A92 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan OPPO A92 özellikleri ve fiyatı

OPPO A91 Türkiye fiyatı etiketi nedir?

OPPO A91 adlı yeni akıllı cep telefonda bu özelliklere ek olarak aynı zamanda gizli parmak izli kilit açma özelliği bulunuyor. Işığa duyarlı Ekran İçi Parmak İzi 3.0 uygulamasıyla telefon 0,32 saniyede hızlıca açılabiliyor. Yeni ekran içi parmak izi sensörü gerçek parmakla sahte olanı ayırt ederek telefon için daha iyi bir koruma sağlıyor. OPPO A91’in Türkiye fiyatı ise 4.099 TL. Şimdiden heyecanlandırmayı başaran OPPO A91 adlı akıllı cihaz, tasarımı ve özellikleriyle kullanıcıların dikkatini çekecektir. 


Resmi olarak tanıtılan OPPO A12 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan OPPO A12 özellikleri ve fiyatı
Oppo A72 5G performans testinde ortaya çıktıOppo A72 5G performans testinde ortaya çıktı
Oppo A72 5G Geekbench'te görüntülendiOppo A72 5G Geekbench'te görüntülendi

PAYLAŞ