Oppo A9 48 MP Kamerası İle Adından Sıkça Bahsettirecek - Haberler - indir.com

Oppo A9 48 MP Kamerası İle Adından Sıkça Bahsettirecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-25 10:32:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji şirketi Oppo tarafından son olarak üst seviye özelliklere sahip Reno serisi modeller tanıtılmıştı. Şimdi ise şirketin bütçe dostu kamerası ile ön plana çıkacak yeni bir Oppo A9 modeli üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Oppo, Huawei’den sonra marka değerini yükseltmeyi hedefleyen isimler arasında yer alıyor. Ürün çeşitliliğini bir hayli arttırmayı hedefleyen marka şimdi ise Oppo A9 ile karşımıza çıkıyor. Sızdırılan modele baktığımız zaman gerek tasarım gerekse teknik özellikleri ile dikkat çeken bir cihaz olacağa benziyor. Ön yüzeyde kamera barındıran çentikli bir tasarıma sahip olan modeli parmak izi sensörü ise arka yüzeye konumlandırılmış durumda. İnce çerçeveleri ile şık bir görünüme sahip olan modelin üç farklı renk seçeneğinden piyasaya çıkması bekleniyor.

Yeni uygun fiyatlı Oppo A9 geliyor

Oppo Reno'nun hızlı şarj desteğinin yanı sıra diğer özellikleri de sunulduOppo Reno'nun hızlı şarj desteğinin yanı sıra diğer özellikleri de sunuldu

Cihazın işlemci tarafında hangi model kullanacağı belli olmazken, MediaTek mimarili bir işlemciden gücünü alması bekleniyor. 6 GB RAM ile gelecek olan modelde 128 GB’lık dahili depolama görüyoruz. 4020 mAh’lik büyük bir pile sahip olacak cihazda ayrıca 20W hızlı şarj desteği bulunacak. Arka yüzeyde yer alan kamera sisteminde 48 megapiksellik ana kamera bizleri karşılıyor. Nitekim uygun fiyata sahip olması beklenen Oppo’nun bu yeni A9 modeli iyi bir fotoğraf deneyimi sunması bekleniyor.

Henüz resmileşmeyen bu modelin 30 Nisan’da tanıtılacağı ve birçok bölge haricinde ülkemizde de satışa çıkacağı bekleniyor.  


Oppo A7n duyuruldu! İşte yeni özellikleriOppo A7n duyuruldu! İşte yeni özellikleri
Oppo Reno, 3 farklı versiyon ile ön siparişe sunulduOppo Reno, 3 farklı versiyon ile ön siparişe sunuldu

PAYLAŞ