OPPO A9 2020 ile kesintisiz deneyim - Haberler - indir.com

OPPO A9 2020 ile kesintisiz deneyim

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-25 21:29:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

OPPO orta segment akıllı cep telefonu sınıfında yine kendini gösterecek. Şirket tarafından üretilen yeni modellerden biri olarak karşımıza çıkan A9 2020, son derece başarılı olan tasarımı, fotoğrafçılık özellikleri ve kullanıcıları memnun edecek düzeyde olan pil kapasitesi ile orta segment sınıfında ön plana çıkacak gibi gözüküyor. Bu yılın şüphesiz en iyi çıkış yapan akıllı cep telefonu üreticilerinden OPPO, genç kullanıcıların yenilikçi bir kullanım elde etmesini sağlayacak olan A9 2020 modeli ile birçok özellik sunuyor. A9 genel olarak geniş bir kullanıcı yelpazesine hitap etse de özellikle genç ve genç kalan kullanıcılar için benzersiz bir değer yaratıyor.

OPPO A9 2020, yaratıcılığın sınırlarını zorlayan çok amaçlı 48 MP dört kamerası ve daha uzun süreli kullanım sağlayan 5.000 mAh'lık ultra bataryası ile kullanıcılara keyifli ve uzun pil ömürlü bir deneyim yaşatıyor. SOn derece çık tasarımı sayesinde kullanıcılara profesyonel bir kullanım sunulacak. 

Ses getirecek OPPO A9 2020 ortaya çıktıSes getirecek OPPO A9 2020 ortaya çıktı

5000 mAh batarya ile kesintisiz kullanım

Yüksek kapasiteli 5000 mAh batarya, 19 saat kesintisiz mobil kullanımı veya 11 saatten fazla kesintisiz HD video izlemeyi destekleyebildiği için kullanıcıların daha uzun süre keyifli bir deneyim yaşamasını sağlıyor. Ayrıca A9, "Ters Şarj Özelliği" sayesinde tıpkı bir güç kaynağı gibi diğer tüm cihazların da şarj edilmesinde kullanılabiliyor. Deniz Yeşili ve Uzay Moru renkleri ile karşımıza çıkmaya hazırlanan OPPO A9,  8GB’lık RAM özelliğiyle birlikte çalışan Snapdragon 665, hem daha hızlı bir performans göstermesini hem de yüzde 20’ye varan eş zamanlı azaltılmış güç tüketimini mümkün kılıyor.

Bu özellik, Game Boost 2.0 ile çok daha belirgin bir şekilde ortaya çıkarken daha sorunsuz ve daha hızlı bir oyun deneyimi için Frame Boost ve Touch Boost özelliklerini de bir araya getiriyor. 128 GB'lık dahili hafızasının yanı sıra, 256 GB'a kadar fazladan hafıza sağlayan Micro SD kart yuvası ve çift sim kart özelliği de bulunan A9, Dolby Atmos® ve İkili Stereo Hoparlörleriyle 360 derecelik zengin bir ses ambiyansı oluşturuyor.

Profesyonel düzeyde fotoğraflar

Son derece etkileyici özelliklere sahip olan OPPO A9, birbirinden farklı 5 kameraya sahiptir. 48 MP’lik arka ana lens, maksimum düzeyde fotoğraf çözünürlüğü sağlarken; ultra geniş 119 derecelik lensi kusursuz panoramik görüntüler elde edilmesini mümkün kılıyor. Kullanıcılar, diğer iki arka lensle portre fotoğraflarına özel efektler ekleyerek onları daha sanatsal hale getirebiliyor. Gövdenin önünde yer alan 16 MP’lik kamera ise yapay zeka güzelleştirme teknolojisini içeriyor. OPPO A9’da yer alan sinematik video stili; özel efektler ve profesyonel renk geçişi kalibrasyonları sayesinde kişisel videoları tek bir tuşla sanat eserlerine dönüştürüyor. f1,8 diyafram açıklığına sahip olan kamera ile, ultra gece modu 2.0 sayesinde en düşük ışık koşullarında bile üstün performans sergiliyor. Video çekimi esnasında hareket halinde olsanız bile video sabitleme özelliği sayesinde her anı 4K kalitesinde kaydedebilirsiniz. 

 


Dev pile sahip OPPO A9 2020 tanıtıldı; OPPO A9 2020 özellikleri neler?Dev pile sahip OPPO A9 2020 tanıtıldı; OPPO A9 2020 özellikleri neler?
Türkiye’de satışa çıkan OPPO A9 2020 fiyatı ve özellikleriTürkiye’de satışa çıkan OPPO A9 2020 fiyatı ve özellikleri

PAYLAŞ