Oppo A7'nin Tüm Özellikleri Belli Oldu - Haberler - indir.com

Oppo A7'nin Tüm Özellikleri Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-05 15:08:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticilerinden olan Oppo’nun yeni akıllı telefon modeli A7 henüz tanıtılmış değil. Henüz tanıtılmayan bu model için yeni tanıtım afişleri ortaya çıktı. Söz konusu bu model yakın zamanda tanıtılacakken cihaz nerdeyse tamamen çerçevesiz ekranı ile dikkat çekecek. Bu yeni Oppo A7 modeli 13 Kasım tarihinde OPPO tarafından gerçekleştirilecek lansman ile beraber resmi olarak tanıtılacak. Akıllı telefon pazarında iyi bir ilgi görmesi beklenilen bu modelin henüz özellikleri açıklanmış olmasa da, cihaza dair bilgiler gelmeye devam ediyor.

Oppo A7 Tüm Özellikler

Orta Seviyenin En Şık Modeli Oppo K1 TanıtıldıOrta Seviyenin En Şık Modeli Oppo K1 Tanıtıldı

Çin’in yükselen telefon üreticilerinden olan OPPO A7 afişlerde gözüktüğü üzere çentik kısmı tarafında su damlası tasarımını tercih etmiş durumda. Bu noktada oldukça başarılı bir tasarım sunması beklenilen modelin arka yüzeyinde ise 13 megapiksel F2.2 ve 2 megapiksel F2.4 olarak çift kamerayı göreceğiz. Parmak izi okuyucusunun da arkada yer aldığı cihazın arka yüzeyinde çizgili bir tasarım görüyoruz. Yeni A7 modeli tasarımı kadar renk seçenekleri ile de dikkat çekiyor. Bu noktada sır mavisi ve altın renk seçenekleri ile cihaz oldukça şık olmayı başarıyor.

Modelin donanım tarafına gelecek olursak cihazda 6.2 inçlik 19:9 oranlı 1520 x 720 çözünürlüğünde HD+ bir ekran bulunuyor. İşlemci gücü tarafında OPPO A7 modelinde giriş seviyesi Snapdragon 450’i görüyoruz. 3 GB RAM 32 GB dahili depolama ile 4 GB RAM 64 GB dahili depolamayı seçenekleri yeni A7 modelinde bulunuyor. Ön yüzeyde ise 16 megapiksellik bir kameraya sahip olan model kutu içinde Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile çıkış yapacak. Modelin ayrıca 4230 mAh’lik bir bataryaya sahip olduğunu belirtelim. Çinli üreticiler arasında yer alan Oppo’nun bu yeni modeli pazarda nasıl bir başarı yakalayacak merakla bekliyoruz.  


Oppo R15X Performans Testinde GözüktüOppo R15X Performans Testinde Gözüktü
Su Damlası Tasarımlı Oppo R15x TanıtıldıSu Damlası Tasarımlı Oppo R15x Tanıtıldı

PAYLAŞ