OPPO A55 4G’nin özellikleri açıklandı - Haberler - indir.com

OPPO A55 4G’nin özellikleri açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-29 12:15:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden OPPO'nun gelecek günler içerisinde tanıtmaya hazırlandığı A55 4G modelinin özellikleri ortaya çıktı.

Huawei’nin ABD güvenliğini tehdit etmesi gerekesi ile 2019 yılında kara listeye alınmasını durumunu ardından popülerliğini daha da artırmayı başaran OPPO, her geçen gün yeni cihazlar ile gündemde adından söz ettiriyor. Şirket yaklaşık olarak üç yıllık süreç içerisinde elde etmiş olduğu şansları en iyi şekilde değerlendirerek en büyük akıllı cep telefon üreticileri arasında yer almayı başardı. Şu an için her segmette akıllı cep telefonuyla kullanıcılarına hitap etmeyi başaran OPPO'nun gelecek günler içerisinde kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlandığı A55 4G modelinin teknik özellikleri lansman gerçekleşmeden önce ortaya çıktı.

ColorOS 12’nin çıkış tarihi, OPPO tarafından açıklandıColorOS 12’nin çıkış tarihi, OPPO tarafından açıklandı

OPPO A55 4G özellikleri

Hatırlamak gerekirse OPPO A55 4G'nin geçtiğimiz günler içerisinde tanıtımının yapılacağı lansman tarihi belli olmuştu. Fakat akıllı cep telefonun teknik özellikleri ile ilgili olarak pek çok bilinmiyor. Şimdi ise cihaz, lansmana birkaç gün kala birkaç perakende sitesinde listelenmeye başladı bile. Söz konusu bu akıllı cep telefonun sızdırılan özelliklerine bakmak gerekirse, ilk aşamada 6.51 inç 720×100 piksel çözünürlüğünde IPS LCD panel ile karşılaşılıyor. Aynı zaman içerisinde bu panel, 60 Hz ekran tazeleme hızına sahiptir.

OPPO A55 4G, MediaTek Helio G serisi bir işlemciden güç alıyor. Listelenen perakende sitelerinde cihazın işlemci modeli hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Bu bilgi için lansman tarihini beklemek gerekecek. Cihazın ön kısmında sol üst köşede nokta şeklinde konumlandırılmış 16 Megapiksel selfie kamerası bulunurken, cihazın arkasında ise 50 Megapiksel ana kamera, 2 megapiksel makro ve 2 Megapiksel derinlik sensörü yer alıyor. Bellek kısmında 4 GB‘lik RAM kullanan akıllı telefon, 128 GB dahili depolama alanı ile geniş bir kullanım sağlıyor. 

Bunun yanı sıra microSD kart yuvası ile beraber 256 GB’a kadar ek depolama imkanı sunuluyor. OPPO A55 4G, halihazırda pek çok giriş seviyesi cihazda bulunmayan yüz tanıma özelliğine sahip olup parmak izi okuyucusu ile de kolaylık sağlıyor. Cihazın batarya kısmında 18W hızlı şarj desteğine sahip 5.000 mAh‘lik batarya kullanılmıştır. Buna ek olarak ise cihaz suya ve toza dayanıklıdır. OPPO A55 4G, siyah ve mavi renk seçenekleri ile 1 Ekim tarihinde sunulacak. Fiyat ile ilgili olarak henüz net bir bilgi yoktur. Fakat konuyla ilgili olan iddialara göre akıllı cihaz, 200 dolarlık fiyat etiketiyle kullanıcılarla buluşacak. Cihaz ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde daha detaylı bilgiler elde edilebilir. 


Yeni OPPO Find Modeli SızdırıldıYeni OPPO Find Modeli Sızdırıldı
OPPO, ColorOS 12 beta çalışmalarına başladıOPPO, ColorOS 12 beta çalışmalarına başladı
Oppo kenardan kamera için çalışmalarını sürdürüyorOppo kenardan kamera için çalışmalarını sürdürüyor

PAYLAŞ