OPPO A16'nın özellikleri performans testinde ortaya çıktı - Haberler - indir.com

OPPO A16'nın özellikleri performans testinde ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-12 15:15:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Daha önce sertifikasyon sitelerinde karşımıza çıkan OPPO A16 bu kez Geekbench performans testlerinde ortaya çıktı.

Ülkemizin en çok ilgi gören akıllı telefon şirketlerinden olan OPPO’nun yeni orta segment akıllı telefonu A16 hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. A15’in yerine geçmesi beklenen OPPO A16 son olarak Geekbench performans testlerinde ortaya çıktı.

Tamamen yerli üretim Oppo Reno 5 Lite satışta: Özellikleri ve fiyatıTamamen yerli üretim Oppo Reno 5 Lite satışta: Özellikleri ve fiyatı

Daha önce CPH2269 model numarasıyla görüntülenen telefon Hindistan’da BIS, ardından Singapur’da IMDA, EE ve TKDN gibi sertifika sitelerinde karşımıza çıkmıştı. Merakla beklenen telefonun hangi isime sahip olacağı başta soru işareti olsa da geçtiğimiz günlerde en son alınan NBTC ve FCC sertifikaları, cihazın adının OPPO A16 olacağını onayladı.

OPPO A16 işlemcisi ve diğer özellikleri belli oldu

Merakla beklenen OPPO Reno 6 ailesi duyuruldu

Bildiğiniz üzere akıllı telefon modellerinin çoğu tanıtımdan önce Geekbench testine tabi tutuluyor ve çoğu modelin özellikleri bu testler esnasında ortaya çıkıyor. OPPO A16 modeli de bu cihazlardan biri oldu.

Geekbench listesine yer alan bilgilere göre OPPO A16, MT6765G kod adına sahip MediaTek Helio G35 işlemci setinden gücünü alacak. Bunun yanı sıra bu model 4 GB RAM desteğine sahip olacak ve kutusundan Android 11 ile çıkacak.

Geekbench test sonuçlarına gelecek olursak da OPPO’nun yeni orta segment akıllı telefonu A16; tekli çekirdek testinde 177, çoklu çekirdek testinde ise 950 puan aldı. Fakat cihazın henüz test aşamasında olduğu düşünüldüğünde ilerleyen dönemlerde bu rakamların değişeceğini de unutmamak gerek. Bunun yanı sıra öncesinde FCC sertifika sitesinde görüntülenen A16 hakkında bazı bilgiler ortaya çıkmıştı. Bu sitede yer alan bilgilere göre OPPO’nun yeni akıllı telefonu 4.980 mAh batarya kapasitesi, ColorOS11.1 arayüzü, 4G desteği ve çift Wi-Fi gibi iyi özelliklerle gelecek. Cihazın tanıtım tarihi ise şimdilik netleşmedi.

 


Merakla beklenen OPPO Reno 6 ailesi duyurulduMerakla beklenen OPPO Reno 6 ailesi duyuruldu
Oppo çip krizi için kolları sıvadıOppo çip krizi için kolları sıvadı

PAYLAŞ