OPPO A15s'in fiyatı ve tasarımı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

OPPO A15s'in fiyatı ve tasarımı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-17 17:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Ürün yelpazesini genişletmeye devam eden şirketlerden olan OPPO, yeni bir OPPO A15s modelini sunmaya hazırlanıyor. Cihaza dair ilk detaylar ise ortaya çıkmaya başladı. Cihazın ilk etapta tasarımına yönelik bazı detaylar ortaya çıktı. Öyle ki 91 Mobiles tarafından paylaşılan görsellere göre cihazın standart çizgilere sahip olduğu gözüküyor. Damla çentikli bir yapıda olduğu gözüken modelin parmak izi sensörü ise arka yüzeyde yer alıyor. Çerçevelerin rakiplere göre nitekim kalın olduğu A15s modelinin 156 dolarlık bir yurtdışı fiyatını göreceğiz. İki farklı renk ile tasarlanan modelin gümüş versiyonu ışığa göre renk değiştiren bir yapı ile kaplı olarak geliyor. Arka tarafta üçlü kamera sistemine sahip olan cihazın 13 megapiksel ana + 2 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik kameraları yer alıyor.

İşlemci gücü olarak MediaTek Helio P35 işlemcisinden gücünü alan modelin 4 GB RAM kapasitesi yer alması bekleniyor. 6.52 inç büyüklüğe sahip olan cihazda 4230 mAh bir batarya yer alacak.

Resmi olarak tanıtılan OPPO Reno5 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan OPPO Reno5 5G özellikleri ve fiyatı

OPPO A15s’in detayları ortaya çıktı

OPPO A15s için beklenen detaylar bunlar olurken, bu seride bir de OPPO Reno 5 Pro Plus modelinin yer alması bekleniyor. 24 Aralık tarihinde gelmesi beklenen bu cihazda ise 6.55 inç Full HD+ 90 Hz OLED bir ekran göreceğiz. 65W hızlı şarj destekli 4500 mAh bir pile sahip olacak olan modeldeki işlemci gücünün ise Snapdragon 865 olacağı söyleniyor. 8 ve 12 GB RAM seçeneklerine sahip olan modelin 128 ve 256 GB dahili depolama seçeneklerini göreceğiz. Kamera noktasında ön tarafta 32 megapiksel selfie kamerası yer alacakken, arka tarafta ise 50 megapiksel ana + 16 megapiksel ultra geniş açı + 13 megapiksel telefoto + 2 megapiksel makro kameraları bir arada göreceğiz.


Resmi olarak tanıtılan OPPO Reno Pro 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan OPPO Reno Pro 5G özellikleri ve fiyatı
OPPO'nun üç kez katlanabilen telefonun tasarımı ortaya çıktıOPPO'nun üç kez katlanabilen telefonun tasarımı ortaya çıktı

PAYLAŞ