OPPO A15'in özellikleri sızdırıldı! 4 kameralı olacak - Haberler - indir.com

OPPO A15'in özellikleri sızdırıldı! 4 kameralı olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-08 16:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden OPPO, yeni akıllı cihazı OPPO A15 hakkında çeşitli bilgiler geldi. Şöyle ki cihazın hem özellikleri hem de görselleri gündemde yerini aldı. Çin merkezli olan firma bu sefer uygun fiyatlı olarak değerlendirilen bir akıllı telefon modeli üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Endonezya ve Tayland tarafından sertifika almayı başaran A15’i Asya pazarında görmek mümkündür. 3.5 mm'lik kulaklık girişi, USB-C bağlantısı ve 10W şarj desteği gibi standart özelliklere sahip olan bu cihazın arka kısmında 3 adet kamera yer alıyor. Ön tarafından gelindiğinde ise kullanıcıları 1 adet kamera karşılıyor. 

Oppo A15 hangi özelliklerle geliyor

Tanıtımı yapılan OPPO Reno4 Lite özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan OPPO Reno4 Lite özellikleri ve fiyatı

16 yıllık bir geçmişe sahip olan firma kısa bir süre önce katlanabilir telefon piyasasına da giriş yaptı. Samsung ve Huawei gibi dev şirketlerin fiyatları konusunda daha iyi olacağını dile getiren Oppo, A15'in kamera kurulumundan söz edildi. Cihazın arka tarafındaki kamera kurulumunun kare şeklinde olduğu görülüyor. Ana kamerasının çözünürlüğü 13 Megapiksel olacak. Bu kameraya makro kamera ile derinlik sensörü eşlik ediyor. Bunların çözünürlüğü ise 2 Megapiksel olacak. Cihazın ön taraftaki kameranın çözünürlüğü hakkında henüz bir bilgi mevcut değil. Federal İletişim Komisyonu tarafından da onaylanan A15’in batarya kapasitesi 4.230 mAh.

LED flaşa sahip olan bu cihazın işletim sistemi Android 10 olacak. A15'e MediaTek Helio P35 adlı işlemci sistemine güç vereceği söyleniyor. Bu donanımın mimarisi şu şekilde: 4 adet Cortex A53 (2.3 GHz) ve 4 adet Cortex A53 (1.8 GHz). IPS LCD mimarisine ev sahipliği yapan bir ekran ile satışa sunulacağı belirtilen Oppo A15’in ekran çözünürlüğü 720 x 1520. 271 ppi yoğunluğa sahip olan bu akıllı telefonun şimdilik 1 adet sürümü satışa sunulacak: 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanı. Cihazın çıkış tarihi ve satış fiyatı henüz belli değil.


Tanıtımı yapılan giriş seviyesi telefon Oppo A33 özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan giriş seviyesi telefon Oppo A33 özellikleri ve fiyatı
Tanıtımı yapılan Oppo Reno4 Z 5G özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan Oppo Reno4 Z 5G özellikleri ve fiyatı
Tanıtımı yapılan Oppo A93 özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan Oppo A93 özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ