OPPO A15'in özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

OPPO A15'in özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-12 19:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Oppo’nun yakın zamanda A15 modelini göreceğiz. Cihaz Amazon’da satışa çıkacakken, bunun öncesinde model hakkında çeşitli yeni detaylar ortaya çıktı. Oppo A15, şirketin yakın zamanda A serisine dahil edeceği son model olacak. Şirketin Hindistan pazarında Oppo’nun satışa sunacağı modeller arasına girmiş olacak. Telefonun tanıtımı ise Amazon üzerinden gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Amazon kullanıcılara telefonun boyutu ve tasarımı noktasında da bazı ipuçları vermişti. Yeni ortaya çıkan detaylara göre ise modeli sahip olacağı özelliklere dair detaylı bilgiler de edinmemiz sağlanacak.

Oppo A15 6.52 inç büyüklüğünde ekranla gelecek

Tanıtımı yapılan Oppo A73 özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan Oppo A73 özellikleri ve fiyatı

Model oldukça geniş olarak 6.52 inçlik bir ekranla gelecek. Cihazın üst bölümünde damla çentik şeklinde bir kamera yuvası olacak. Tasarıma göre modelin arka bölümünde ise 3 kameralı bir kurulum göreceğiz. Yeni bilgiler kapsamında telefonun donanımına dair ipuçları içerecek. A15 modelinde işlemci olarak orta seviye MediaTek Helio P35’i göreceğiz. RAM noktasında 3 GB olacak bu cihazda 32 GB dahili depolama göreceğiz. Ayrıca microSD kart desteği ile bu depolama alanını artırmak mümkün olacak. Bu özellikler kapsamında cihazın HD+ bir ekran paneline sahip olması bekleniyor. Çözünürlük tarafında ise 720 x 1600p’yi göreceğiz. Cihazın fiyatı ise 1190 TL fiyatla satışta olacak.

Modelin şuan için hangi ülkelerde satışta olacağı ise bilinmiyor. Bilinen detaylara göre cihaz arka bölümünde yer alan kameralar kare bir yapıda bulunacak. Bu sistemde 3 sensör ve bir de LED flaş ışığı yer alacak. Fiyatına göre cihazda 13 megapiksel ana kameraya ek olarak 2 megapiksel derinlik sensörü ve 2 megapiksel geniş açı sensörü olacak. Ön tarafta ise 5 megapiksel kamera bulunacak. Android 10 ile gelecek olan bu modelde 4230 mAh büyüklüğünde bir batarya göreceğiz.  


OPPO A15'in özellikleri sızdırıldı! 4 kameralı olacakOPPO A15'in özellikleri sızdırıldı! 4 kameralı olacak
OPPO A53s'in özellikleri ve fiyatı ortaya çıktıOPPO A53s'in özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı

PAYLAŞ