OPPO 6 aylık ekran garantisi başlattı - Haberler - indir.com

OPPO 6 aylık ekran garantisi başlattı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-07 13:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Oppo, ülkemizde başlatmış olduğu kampanya kapsamında Oppo Reno Z modelini satın alan müşterilerine 6 ay boyunca ekran kırılması sigortası garantisi veriyor. Çin merkezli olan akıllı cep telefonu üreticisi Oppo, amiral gemisi telefon modelini satın alan herkese 6 ay boyunca ekran kırılması garantisi veriyor. Oppo Reno2 Z modelini satın alanlar, 6 ay içerisinde 1 kez ekranını ücretsiz olarak değiştirecek. 

Teknoloji dünyası ve teknolojik ögeler sürekli gelişiyor ancak hala telefonların ekranı kolay bir şekilde kılıyor. Ülkemizde telefon fiyatlarının sürekli artış göstermesiyle beraber ekran tamir ücretleri de her geçen gün yükselerek kullanıcının karşısına çıkıyor. Bazı modellerin ekran değişimi için neredeyse bir telefon parası kadar tamir ücreti isteniyor. Durun bu şekilde olunca da birçok kişi kırık ekran kullanıyor ya da bütçesini zorlayarak ekranını tamir ettiriyor. 

Resmi olarak tanıtılan OPPO A12 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan OPPO A12 özellikleri ve fiyatı

4 Ağustos'a kadar geçerli

Üretici şirket Oppo, yeni kampanyası ile beraber ekranı kırılan müşterilere güvence veriyor. Şirketin yapmış olduğu açıklamaya göre Oppo Reno2 Z satın alacak olan kullanıcılar 6 ay içerisinde 1 defaya mahsus olmak üzere ekranını ücretsiz olarak değiştirebilecekler. Kampanyanın 4 Ağustos 2020'ye kadar devam edeceği ve ürünlerin faturasında IMEI'sinin bulunması gerektiğini de belirtti. Sigorta hediyeli satışların stoklarda sınırlı olduğu da belirtilen durumlar arasındadır. Oppo Reno2 Z, 2-ticaret sitelerinde yaklaşık olarak 3500 TL'ye satışı gerçekleştiriliyor. 

 


Pete Lau'nun OPPO'ya geri döneceği iddia ediliyorPete Lau'nun OPPO'ya geri döneceği iddia ediliyor
OPPO Reno3 Serisi İle Yaratıcılığınızı Ortaya ÇıkarınOPPO Reno3 Serisi İle Yaratıcılığınızı Ortaya Çıkarın
OPPO Find X2 Pro kamera performansıyla hayal kırıklığı yarattıOPPO Find X2 Pro kamera performansıyla hayal kırıklığı yarattı

PAYLAŞ