OPPO 5G ve loT portföyünü genişleteceğini açıkladı - Haberler - indir.com

OPPO 5G ve loT portföyünü genişleteceğini açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-19 19:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Merkezi Çin olan akıllı cihaz üreticisi Oppo, bu yıl içerisinde altı adet 5G desteğine sahip akıllı cep telefonları piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 

Oppo, 5G desteğine sahip telefon üretimi yapacak

Başarılı üretici şirket Oppo, bugün içerisinde yapmış olduğu açıklama ile beraber bu yıl Hindistan'da altında fazla 5G destekli akıllı cep telefon üretimi yaparak piyasaya süreceğinin bilgisini verdi. Bu açıklama ile beraber Oppo'nun bölge içerisindeki loT ve 5G akıllı cep telefon portföyünü genişletmeyi de hedeflediği belirtiliyor. 

Resmi olarak tanıtılan OPPO Reno 5 4G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan OPPO Reno 5 4G özellikleri ve fiyatı

Business Insider'dan elde edilen raporlara göre, Çinli teknoloji  şirketinin Hindistan‘daki ilk 5G İnovasyon Laboratuvarını kurmasının ardından geldiği düşünülüyor. Çalışmalar için kurulan laboratuvar, Çin merkezli Oppo'nun Çin dışındaki denizaşırı pazarlarını ve üreticilerinin temel 5G teknolojilerini geliştirmesi ve küresel olarak 5G varlığını büyütme planları da destekleniyor.  Oppo Başkan Yardımcısı ve Araştırma ve Geliştirme Başkanı Tasleem Arif, yapılan bu duyuruyu şu şekilde ifade ediyor;

“2021’de bu büyüme mirasını, kullanıcılarımızın hayatını daha da iyi hale getirmek için çok daha yenilikçi ürün ve konseptlerle sürdüreceğiz. 5G ve IoT ürün kategorimizi geliştirmek bizim için ana odak alanlarımızdan biri olacak.”

Aynı zamanda, Tasleem Arif; “Bu strateji ile uyumlu olarak Hintli müşterilerimiz için Reno5 Pro 5G ve EncoX Gerçek Kablosuz Gürültü Önleyici Kulaklıkları ekledik. Reno serimiz, tüketici merkezli inovasyonun özü ve en sevilen akıllı telefon cihazlarından biri olmuştur. Reno’nun tüm sürümleri dünya çapında çok iyi karşılandı ve Hindistan’da 2020 yılının 3. çeyreğinde yüzde 50’nin üzerinde bir büyümeye tanık oldu” diye de belirtiyor. Sonuç olarak ise Oppo, IoT cihazlarının daha da gelişmesi ve yeni 5G desteğine sahip olan akıllı telefon üretimi için hızla çalışmalara devam ediliyor. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde daha fazla bilgi elde edilmesi bekleniyor. 

 


OPPO Reno5 5G ailesi global pazarda satışa çıkıyorOPPO Reno5 5G ailesi global pazarda satışa çıkıyor
OPPO Find X3 AnTuTu rekoru kırdıOPPO Find X3 AnTuTu rekoru kırdı
OPPO Find X3 serisi çıkmadan rekor kırdıOPPO Find X3 serisi çıkmadan rekor kırdı

PAYLAŞ