Oppo 2020 Türkiye pazarı yol haritasını paylaştı! - Haberler - indir.com

Oppo 2020 Türkiye pazarı yol haritasını paylaştı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-30 16:29:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Oppo’nun Türkiye Genel Müdürü Weijian Zhou, markanın 2020 senesi için Türkiye’deki yol haritasıyla ilgili açıklama yaptı.

Çin merkezli şirket bildiğiniz üzere son dönemlerde dünyanın en popüler akıllı telefon markaları arasında geliyor. Ülkemizde de oldukça rağbet gören marka hakkında şirketin genel müdürü açıklamalarda bulundu. Oppo’nun Türkiye için çizeceği yol haritasından bahseden Weijiian Zhou, markanın Türkiye pazarında girdiği günden beri ne kadar yol aldığını da açıkladı.

OPPO A9 2020 ile kesintisiz deneyimOPPO A9 2020 ile kesintisiz deneyim

Dünyanın lider teknoloji markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Oppo geçtiğimiz sene Türkiye pazarına girmişti. Türkiye pazarına dahil olduğundan beri ülkemizde büyük bir başarı elde ederek sadık bir kullanıcı kitlesi oluşturmayı başaran Oppo gelecek sene de bu başarısını sürdürmeyi hedefliyor. 2019 senesi için şirketin Türkiye pazarında hedefledikleri noktada bulunduğunu dile getiren Weijian Zhou 2020 senesinde piyasaya sürülecek yeni cihazlarla ilgili açıklamalar yaptı.

“Oppo sadece bir telefon markası olmayacak”

Bu senenin başında yeni ürünlerini kullanıcılarla buluşturan şirket Türkiye pazarında kayda değer bir yükseliş yakaladı. Açıklamasında Türkiye’nin Oppo’yu sevdiğine değinen Weijian Zhou, Türkiye’de satışta olan cihazlar için kullanıcılardan olumlu geri dönüşler aldıklarını açıkladı. Açıklamasına “Oppo’nun RX17 Pro, RX17 Neo ve AX7 akıllı telefon modelleriyle girdiğimiz pazarda hızlı bir şekilde kendimize yer bulmaya başladık. Mayıs 2019’da çıkan ilk Reno serimiz tasarım, fotoğraf, performans ve bağlantı özellikleriyle büyük beğeni topladı. Reno ürün ailesi OPPO’nun daha dinamik, hareketli ve genç yüzünü kullanıcılarımıza gösterdi.” Sözleriyle devam eden Weijian Zhou, bunlara ek olaraak 2020 senesinde Reno 3, Reno 4 serilerini ve 2021 senesinde de yeni A serisi telefonların kullanıcılarla buluşacağını da müjdeledi.

Oppo: Türkiye'de gösterilen ilgiden fazlasıyla memnunuz

Oppo’nun 2020 senesinde teknoloji pazarındaki algıyı değiştirmek için hazırlandığını dile getiren Weijian Zhou “Oppo artık sadece bir telefon markası olmayacak.” Sözleriyle şirketin önümüzdeki yıl akıllı kulaklık, akıllı saat ve AR gözlük pazarına da dahil olacağını açıklayarak yeni ürünlerin Türkiye pazarında da satışa sunulacağını aktardı. Oppo'nun yeni ürünleri hakkında bilgi sahibi oldukça sizlere aktarmaya devam edeceğiz.


OPPO Reno 3 ve Reno 3 5G Pro TanıtıldıOPPO Reno 3 ve Reno 3 5G Pro Tanıtıldı
AirPods benzeri Oppo Enco Free tanıtıldıAirPods benzeri Oppo Enco Free tanıtıldı

PAYLAŞ