Oppo, 10x kayıpsız zoom'a sahip telefonunu tanıtacak - Haberler - indir.com

Oppo, 10x kayıpsız zoom'a sahip telefonunu tanıtacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-15 21:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin menşeli akıllı telefon üreticisi Oppo, bu hafta akıllı telefon dünyasına 10x Optik Zoom’a sahip telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor.

Akıllı telefon dünyasında ismini Find X ile duyuran Oppo, başarılı bir çıkış yapmayı başarmıştı. Find X, akıllı telefon sektöründe özellikle çentiksiz ekrana sahip olması ile dikkat çekmişti. 2018 yılında tanıtılan model, şık tasarımı ve özellikleri ile konuşulmayı başardı. Oppo, 2017 yılında Mobil Dünya Kongresi’nde 5x zoom’a sahip dünyanın ilk çift kamerasını duyurmuştu ve bu duyuru şaşırtmıştı. Fakat bu özellik, Oppo’nun hiçbir akıllı telefonunda görülmedi. Şimdi 2019 yılında çıkaracağı yeni telefonu ile yine akıllı telefon sektörüne damgasını vurmaya hazırlanıyor. Oppo bu hafta içerisinde, 10x kayıpsız zoom’a sahip yeni telefonunu tanıtacak.

Dünyanın en büyük akıllı telefon markalarından birisi olan OPPO, Türkiye'de

Oppo’nun yeni telefonu için tanıtım tarihi 16 Ocak

Zaman zaman teknoloji dünyasında sızıntı haberlerin dolaştığını biliyoruz. Geçtiğimiz haftalarda da Oppo'nun tanıtımı yaklaşan yeni cihazında 10x kayıpsız zoom bulunacağına dair sızıntı bir bilgi gündeme gelmişti. 16 Ocak’ta tanıtılacak cihaz için bu söylenenler, doğru çıkacak gibi görünüyor. Henüz Oppo imzalı yeni telefonun nasıl özelliklere sahip olacağına dair hiçbir kesin bilgi yok. Fakat elde edilen bilgiler, Oppo’nun 5x zoom özelliğini bir ileri taşıyarak, 10x kayıpsız zoom’lu telefonunu, oldukça kısa bir süre sonra tanıtacağına işaret ediyor. Bu sonuca varılmasında etkili olan nokta, Oppo’nun medya şirketlerine gönderdiği lansman davetiyesinde, “görüşün on katı, yakında görüşmek üzere” sloganını kullanması oldu. Cihazın diğer teknik özellikleri, şimdi daha da merak ediliyor.





PAYLAŞ