Opera'dan iPhone İçin Kripto Para Cüzdanlı Tarayıcı! - Haberler - indir.com

Opera'dan iPhone İçin Kripto Para Cüzdanlı Tarayıcı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-27 11:02:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

 

Yalnızca Android ve PC platformu için kripto para cüzdanlı tarayıcı geliştirin Oppo, bugün aldığı bir kararla beraber iOS işletim sistemi kullanan kullanıcılar da iPhone’larında Opera’nın kripto cüzdanlı tarayıcısını kullanabilecek.

Oppo Reno 5G Özellikleri ve Fiyatı Belli OlduOppo Reno 5G Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu

2019 yılının başlarında kripto para cüzdanlı tarayıcısını Android işletim sistemi ve PC platformlarına taşıyan Oppo, bugün aldığı bir kararla beraber iOS işletim sistemi kullanan kullanıcılar da iPhone’larında Opera’nın kripto cüzdanlı tarayıcısını kullanabilecek. Söz konusu tarayıcı ile Etherium blok zincirindeki Web 3.o uygulamaları ile direkt olarak ve kolay bir şekilde etkileşime girdiğini ifade eden Opera, normalde kullanıcıların bunu yapabilmesi için bir eklentiye ihtiyacı olacağının altını çiziyor. Aynı zamanda Opera Touch ile kullanıcıların ihtiyaç duyacağı her şeyin tarayıcı içerisinde olacağını ifade etti.

Opera’nın kripto para departmanının üst düzey yöneticilerinden olan Charles Hamel konu hakkında açıklama yaptı

Tüm modern tarayıcıların entegre bir kripto para cüzdanına sahip olması gerektiğini düşündüklerinin altını çizen Opera’nın kripto para departmanının üst düzey yöneticilerinden olan Charles Hamel, söz konusu tarayıcı hakkında şu ifadeye yer verdi; “Kripto parayla ilgilenen kullanıcıların yoğun talebi üzerine aynı deneyimi iOS platformuna da taşıyoruz."  Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Şayet iOS işletim sistemine sahip bir cihaz kullanıyorsanız, bundan böyle Oppo’nun geliştirdiği kripto para tarayıcısını kullanabilirsiniz. Yorumlarınızı bizimle paylaşmak isterseniz, aşağıda yer alan yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

 

 


Oppo'da Katlanabilir Telefon Pazarına GiriyorOppo'da Katlanabilir Telefon Pazarına Giriyor
Oppo Reno 10X Zoom Türkiye'de!Oppo Reno 10X Zoom Türkiye'de!
Oppo Yeni Telefonlarında Gizli Kamera KullanacakOppo Yeni Telefonlarında Gizli Kamera Kullanacak

PAYLAŞ