Opera VPN kapanıyor! - Haberler - indir.com

Opera VPN kapanıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-20 11:05:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Opera,  mobil platformlar için sunduğu ve dünya genelinde kullanılan mobil VPN uygulamasını bu ay sonunda kapatacağını açıkladı. Opera VPN' in ticari sürümü olan Opera Gold üyelerinin madur olmaması için bir yıllık SurfEasy Ultra VPN aboneliği dağıtacak olan Opera şirketi, Opera Gold kullanıcılarının bu VPN hizmetini kolaylıkla kullanabileceklerini ifade etti. Ayrıca SurfEasy Ultra' nın 28 bölgeye sahip olduğunu belirten yetkililer beş cihaza kadar eş zamanlı kullanım olanağı sunulacağını açıkladı.

Ücretsiz olarak kullanıma sunulan Opera VPN ülkemiz de dahil olmak üzere dünyanın bir çok ülkesinde kullanılıyordu. Uygulamanın kapatılacağının açıklaması ile uygulamadan yararlanamayacağını öğrenen kullanıcılar yeni uygulama arayışına başladı. VPN uygulamaları arasında ücretli bir şekilde sunulan uygulamalar arasında: Express VPN, IPVanish gibi hizmetler bulunurken mobil olarak VPN hizmetine ulaşmak bir hayli zor. Opera VPN' in kapatılması ile ücretsiz mobil VPN uygulaması arayanlar için iki farklı seçeneği sizlere sunuyoruz.

Browsec VPN

Browsec VPN indir - Android

Browsec VPN indir - iOS

Browsec VPN - Ücretsiz ve Sınırsız VPN sayesinde istediğiniz siteye yüksek hızda sınırsızca giriş yapın. Engellenen bütün siteleri Browsec VPN sayesinde engel tanımadan ziyaret edebilirsiniz.

Kaspersky Secure Connection

Kaspersky Secure Connection indir  - Android

Kaspersky Lab şirketi mobil cihazınızın güvenliğini düşünerek Kaspersky Secure Connection: VPN hizmeti uygulamasını sizlerin beğenisine sundu. Kaspersky Secure Connection ücretsiz VPN hizmeti ve mobil WiFi ağından gönderilen ve alınan tüm verileri güvenli VPN ile şifreleyerek İnternet'e güvenle bağlanmanızı sağlar. Yani mobil cihazınıza internet üzerinden her hangi bir kötü yazılımın girmesini engeller. 





PAYLAŞ