Opera Reborn 3 indirilmeye sunuldu - Haberler - indir.com

Opera Reborn 3 indirilmeye sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-17 21:45:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Mevcut halinden daha sade ve daha gelişmiş özelliklere sahip Opera Reborn 3, ön izleme sürümü ile kullanıcılara sunuldu. İşte yeni sistem ile ilgili ilk izlenimler. 

En İyi Android İnternet Tarayıcıları 2019 

Opera Mobil'e ücretsiz VPN geliyorOpera Mobil'e ücretsiz VPN geliyor

Opera Reborn 3 adı ile yeniden elden geçen Opera tarayıcısı, eski versiyonlarına göre çok daha yetenekli hale geldi. Konuyla ilgili son hafta içerisinde yoğun bir ilgi görülürken ön izleme sürümü ile kullanıcılara sunulan Opera Reborn 3, kısa süre içerisinde yüksek indirme oranlarına ulaştı.

Opera’da neler var?

Tamamen yenilendiği söylenen tarayıcı için şu anda çok fazla bilgiye sahip olamasak da ön izlemede yapılacak incelemeler ile birlikte Opera Reborn 3 için soru işaretleri de kalkmış olacak. Yeni tema için yapılan ilk izlenimlerde, koyu ve açık tema dikkat çekerken, genel anlamda temalar oldukça sade bir şekilde tasarlanmış durumda. Bu bakımdan hedefe odaklanmanızı sağlayacak olan Opera, yeni hali ile gereksiz ayrıntılarla sizi yormayacak.

Tarayıcıda gereksiz her şeyi çıkartan ya da arka plana atan Opera Reborn 3 sürümünde, ekran görüntüsü aracı da bulunuyor. URL çubuğu içerisinde yer alan bu ekran görüntüsü aracı, kullanıcıların kolay bir şekilde yönetebileceği şekilde hazırlanmış. Aynı zamanda ayarlar için kolay bir seçenek sunmak isteyen Opera, EasySetup adını verdiği bir bölüme yer vermiş. Buradan tarayıcı ile ilgili pek çok ayarı yapabilmeniz mümkün. Bu açıdan çoğu ayarın tek bir ekran üzerinde toplanması da kullanım açısından kolaylık sağlamış durumda.

Yeni sürümde dikkat çeken bir diğer detay ise kripto cüzdan. Geliştirici sürümünde de yer alan bu özellik sayesinde Android işletim sistemi ile eşleştireceğiniz bu cüzdanı kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Fakat firma tarafından bu konuda yapılan açıklama kafaları karıştırmış durumda. Öyle ki çok fazla miktarın cüzdanda bulundurulmaması istendi. 

İnternet Tarayıcısı Opera 20 Yayınlandı


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ