Opera Oyunculara Özel Tarayıcısını Yayınladı - Haberler - indir.com

Opera Oyunculara Özel Tarayıcısını Yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-13 10:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

İnternet tarayıcı şirketi Opera, dünyanın ilk oyunculara özel internet tarayıcısı olan Opera GX’i resmi olarak yayınladı. Başarılı servisleri ile dikkat çeken tarayıcı şirketi Opera, son olarak geçtiğimiz Haziran ayında kullanıcıları için ücretsiz VPN hizmetini sunmaya başlamıştı. Bu VPN servisi sayesinde Opera, birçok kullanıcıyı kendisine çekmeyi başarmıştı. Şimdi ise şirket yeni bir ilke daha imza attı ve dünyanın ilk oyunculara özel olan internet tarayıcısı Opera GX’i tanıttı. Henüz bir süre önce duyurulan oyunculara özgü bu internet tarayıcısı nihayet indirilebilir duruma geldi. Tarayıcı çeşitli kaynak sınırlandırmaları yaparak asıl performansı oyuna yönelik harcayabilmesi ile öne çıkıyor.

Opera GX Hakkındaki Detaylar

Tarayıcı işlemci ve bellek kullanımını kolay bir şekilde sınırlandırabiliyor. Bu sayede tarayıcı açıkken oyun oynamak isteyenler için iyi bir çözüm sağlanmış oluyor. Tarayıcı bu noktada oyun performansını etkilemiş olmuyor.

Opera’da hızlıca reklam engelleme kapatmak mümkün olacakOpera’da hızlıca reklam engelleme kapatmak mümkün olacak

GX Kontrol

Tarayıcının sahip olduğu GX Control aracı ile bellek ve işlemci limitleri ayarlanabiliyor. RAM sınırlayıcısı ile tarayıcının kullanacağı bellek miktarı ayarlanabiliyor. Opera GX seçilen bellek sınırının altında kalarak bu sayede daha iyi bir oyun deneyimi sunmuş oluyor.

Twitch Desteği

Tarayıcı üzerinde takip ettiğiniz Twitch yayınları kenar çubuğundan inceleyebiliyorsunuz. Takip ettiğiniz yayıncılar yayın açtığı zaman ise bildirim ile bildiriliyor. Sol tarafta yer alan Twitch ikonuna tıklayarak giriş yapıldığı zaman Twitch entegresi tamamlanmış oluyor.

Hızlı Erişim

Tarayıcının sahip olduğu hızlı erişim alanında en yeni sürümler, oyun haberleri ve çeşitli oyun içeriklerine dair detaylar görebilirsiniz.

Tema, Renk ve Duvar Kağıtları

Oyunculara özel olan Opera GX’i istediğiniz renkler ile dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Farklı özel efektler ve tema seçimleri gerçekleştirebilirsiniz.

Reklam Engelleyicisi

Opera GX oyuncu tarayıcısına dahil bir reklam engelleyicisi bulunuyor. Bu özellik ile reklamlara takılmadan rahat bir internet gezintisi yaşayabilirsiniz.

Video Pop Out

Twitch ve YouTube gibi video izleme platformlarında video izlerken, kayan pencere ile rahat bir izlenim seyri sürdürebileceksiniz.

Özel Ses Efektleri

Opera GX tarayıcısında Ruben Rincon ve BAFTA Games ödüllerinde aday olan Berlinist grubu ile hazırlanan tarayıcı içi ses efektleri bulunuyor.


Opera VPN desteğini Android’e getiriyorOpera VPN desteğini Android’e getiriyor
Facebook Developer Circles Türkiye'de Faaliyete BaşladıFacebook Developer Circles Türkiye'de Faaliyete Başladı

Opera GX Hakkındaki Detaylar


PAYLAŞ