Opera Mini iOS Uygulaması Yeni Arayüze Kavuştu - Haberler - indir.com

Opera Mini iOS Uygulaması Yeni Arayüze Kavuştu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-08 12:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Başarılı mobil internet tarayıcısı olan Opera Mini güncellenerek yeni yeteneklere sahip oldu. Uygulama yeni iPhone serisinin duyurulması ve iOS 11'in yayınlanmasından hemen bir süre önce güncellendi. iOS için tasarımı baştan aşağı yenilenen uygulama iPhone kullanıcılarına yeni özelliklerde sunacak. Artık iPhone kullanıcıları daha gelişmiş ve kullanım deneyimi yüksek bir internette gezinme deneyimi yaşayabilecekler. Opera Mini'ye gelen güncelleme ile başlıca yeniliklerden birisi ise kullanıcı arayüzünün tamamen değişmiş olması oluyor. Adres çubuğu kırmızı bir renge bürünürken arama çubuğuna ise yeni bir QR kodları tarama seçeneği eklenmiş olduğu gözüküyor.

Ek olarak Opera Mini ile kullanıcılar artık arama motorlarını kişiselleştirebiliyorlar. Gelen yenilikler arasında başlangıç sayfasına eklenen güncel haberler bölümünü görüyoruz. Bu noktada Opera Mini kullanıcıları son dakika gelişmelerine daha hızlı erişmesi mümkün olacak. Geliştirmeler ve optimizasyonlar sonrasında haberlerin tamamı eskiye göre dört kat daha hızlı bir şekilde yüklenebilecek. Diğer yandan yapay zeka tabanlı haber kaynağıda gelen yenilikler arasında bulunuyor. Opera Mini kullanıcılarına daha fazla kişiselleştirilebilir bir ana sayfa sunuluyor ve bu sayede kullanıcılar kurulum yapmakla uğraşmadan basit bir arayüzle karşılaşıyorlar.

Opera cephesinden gelen bilgilere göre yapay zeka tabanlı haber okuyucusu ilk olarak ABD, Gana, Hindistan, Kenya ve Nijerya gibi bölgelerde kullanılacak ve sonrasında ise diğer ülkelere destek verilecek. Opera gerçekleştirilen bu yeniliklerin henüz başlangıç olduğunu ve iOS için önümüzdeki aylarda başka yeniliklerin olacağınıda dile getiriyorlar.





PAYLAŞ