Opera Mini Android Güncellendi! - Haberler - indir.com

Opera Mini Android Güncellendi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-08 12:00:30
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Uygulama

Android'li cihazların popüler internet tarayıcısı Opera Mini, güncellenerek önemli özelliklere kavuştu. Güncelleme ile birlikte sağladığı veri tasarrufu servisinde önemli bir değişikliğe gitti.

Opera Mini, veri tasarrufunun devreye girdiği durumlarda kullanıcılara sıkıştırılarak orijinal tasarımından uzaklaşan siteler sunuyordu. Yayınlanan yeni sürümüyle ilk olarak bilinen hatalardan kurtulan uygulama, yaşanan veri sıkıştırma sorununu ortadan kaldırıyor.

Kullanıcıların ziyaret ettikleri web siteleri, veri tasarrufu aktif olduğu durumlarda bile daha düzgün tasarımları ile kullanılabilecek. Aktif edilen "Yüksek" sıkıştırma özelliği, orijinal sıkıştırma ayarı doğrultusunda web sitelerinin görünümünü bozmadan orijinal tasarımda sunacak.

Yeni özelliği ile Opera Mini hem ziyaret edilen web sitedeki görüntülerin boyutunun koruyacak, hem de video oynatılmasına izin verecek. Veri tasarrufunun yanı sıra zayıf bağlantılarda bile sitelere erişim hızlı olacak.

Güncelleme şu an itibariyle indirilmeye sunuldu. Dilerseniz aşağıdaki bağlantı üzerinden güncellenmiş Opera Mini uygulamasını Android cihazlarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ