Opera 46, Android'de tam performans çalışıyor! - Haberler - indir.com

Opera 46, Android'de tam performans çalışıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-16 12:35:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Sizlerin de bilgisi üzerine ekranın dikey kullanımı sebebi ile Android işletim sistemi ve iOS işletim sisteminde çokta devrimsel tarayıcılar göremiyoruz. Genelde hedeflenen şey, olabildiği kadar daha az sorun, hatta mümkünse sorunsuz ve hızlı bir tarayıcı deneyimi sunmak. Bunu olabildiği kadar ek özellikler ile donatmak ise kullanıcılar için girilmiş ekstra çaba oluyor.  Bu işi en iyi şekilde yapabilen firmalardan bir tanesi de Opera. Bünyesinde entegre bir reklam engelleyici dahil eden Opera, eklenti desteği sayesinde kullanıcıların ilgisini çekmeyi başarıyor. Opera'nın 46 numaralı sürümü Android işletim sistemine sahip kullanıcıların beğenisine sunuldu. Ve uzunca bir süredir beklenen çokça özellik geldi. Sizler için bu özellikleri tek tek sırladık. Lafı fazla uzatmadan size bu özellikleri sıralamak istiyorum.

Merak edilen o özellikler ise işte şu şekilde sıralanıyor;

  • Tema Desteği: Aydınlık, Karanlık, Siyah ve Klasik Tema
  • Gizlilik moduna ikon desteği geldi. Yeni bir gizli tab açtığınızda, tarayıcı geçmişinizin kaydedilmeyeceğini anlayabileceğiniz minik bir ikon yerleştirildi.
  • Adres çubuğu güncellendi. Kopyala - Yapıştır işlemini tek bir tık işlemiyle yapabileceğiniz daha portatif bir düzene geçildi.
  • Yine tek bir tıkla QR Kodu tarayabileceğiniz ve adrese anında gidebileceğiniz bir menü eklendi.
  • Trend sayfaların önerilmesi özelliğini kapatabileceğiniz bir opsiyon eklendi.
  • Çeşitli hata düzeltmeleri ve geliştirmeler yapıldı.




PAYLAŞ