Opera 23 Yayınlandı - Haberler - indir.com

Opera 23 Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Uzun yıllardır rakiplerine bir türlü yetişmeyi başaramayan ancak hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesine sahip olan Opera, hızlı ve güvenli bir internet deneyimi için yenilediği 23'ncü sürümünü indirmeye sundu.

Hız ve kullanışlılık itibariyle aslında diğer tarayıcılardan daha rahat bir kullanım imkanı sunan Opera, bugün yayınlanan Opera 23 ile kullanıcılara tek butonla hızlı arama yapabilme ve favorilere ekleme özelliklerini sunuyor.

Basıldığında adresleri kolayca istediğiniz yere kaydedebileceğiniz yeni adres satırı simgesi (kalp menüsü) 'nde geliştirildiği yeni sürüm Opera 23'd3 sayfalar daha hızlı yüklenebilecek. 

Turbo aktif değilken ayarlar sayfasından aktifleştirebileceğiniz bir yeniliğe de imza atılan tarayıcıda, sayfa çökmelerine ya da eklenti çökmelerine karşı da yeni tedbirler alınmış ve gelişmiş eklenti desteği getirilmiş.

Ayrıca gezinti sırasında güvenli sayfalarda güvensiz içerik yüklenmesinin de önüne geçildiği Opera 23ücretsiz olarak aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Windows veya Mac bilgisayarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ