ooVoo, Windows Phone'a Geldi - Haberler - indir.com

ooVoo, Windows Phone'a Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

En iyi görüntü ve ses kalitesini kullanıcılara sunduğunu iddia eden popüler sohbet uygulaması ooVoo, nihayet Windows Phone kullanıcılar için indirmeye sunuldu.

Şirketin açıklamasına göre; diğer lider mesajlaşma uygulamalarını tartışmasız arkasında bırakan ooVoo, bir kişiyle 12 kişiye kadar ücretsiz görüntülü sohbet imkanı sunmakla beraber metin mesajları gönderilmesini de sağlıyor.

ooVoo

Tüm dünyada 100 milyondan fazla kullanıcısı bulunan uygulamayı kullanabilmeniz için sadece cihazınıza kurmanız ve bir kullanıcı hesabı oluşturmanız yeterli oluyor. Ayrıca uygulama üzerinden profil resminizi, kapak fotoğrafınızı, durumunuzu ve daha pek çok değişikliği de yapabilirsiniz.

Sohbet geçmişini kayıt eden ve sadece tek bir tıklama ile mesajları görüntülemenizi sağlayan ooVoo'yu başta Windows Phone olmak üzere iPhone, iPad ve Android cihazlarınıza, Windows ile Mac bilgisayarınıza aşağıdaki bağlantılar üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Önemli Not: Windows Phone için ooVoo, Windows Phone 8 ve üzeri sürümlerde aktif internet bağlantısıyla kullanılabilmektedir. Manşet resmi: cocasblog.de





PAYLAŞ