Online otobüs bileti alımında güvenli adres - Haberler - indir.com

Online otobüs bileti alımında güvenli adres

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-13 11:45:00
Editör : Muhammed Kaya
Kategori : Donanım

Bilet satın almak artık hem kolay hem de çok hızlı. İnternetin hayatın her aşamasında kullanılması, online otobüs bileti edinme sürecini de kısaltmış durumda. Sektörde büyük bir fark yaratan bilet.com sayesinde istediğiniz bileti en uygun fiyatlar üzerinden satın almanız artık çok basit.

Hemen üyelik alın

Resmi siteye girişin hemen ardından ilk olarak üyelik almak lazım. Bunu en kısa süre içinde yapmanız mümkün. Size ait olan isim ve soyadı gibi bilgilere ek olarak email, parola ve cep telefonu alanlarını da doldurmayı unutmayın. Üyelik butonu üstünden artık kayıt işlemi sorunsuz bir biçimde tamamlanmış olacaktır. Böylelikle güncel promosyon ve kampanyalardan haberdar olabilir, aynı zamanda yapmış olduğunuz rezervasyonları da takip edebilirsiniz.

Google Flights ile ucuz uçak bileti nasıl alınır?Google Flights ile ucuz uçak bileti nasıl alınır?

En ucuz bileti bulun

Siteden otobüs bileti en ucuz haliyle bulunabilir. Bunun için güzergahı belirlemeniz şarttır. Yani hangi kentten hangi şehre gideceğinizi açık bir biçimde yazılı olarak ifade edin. Bunun ardından mutlaka tarihi de belirtin. Ara butonuna bir kere tıklamanızın sonrasında sonuçlar çok hızlı şekilde karşınıza gelmiş olacaktır. Böylelikle gerekli karşılaştırmayı çok kısa süre içinde yapabilir ve ardından da bileti satın alabilirsiniz.

Firmaya göre arama yapmak mümkün

Site üzerinden Metro Turizm, Pamukkale, Ulusoy Seyahat gibi bir çok  firmanın biletlerini sorguyabilirsiniz. Ülkemizdeki onlarca farklı otobüs firmasının yer aldığı sitenin ilgili alanı üzerinden hareket edin. Firmanın ismine bir kere tıklayın. Böylelikle işletmenin hem genel bilgilerini hem de hangi güzergahlar üzerinde çalıştığını çok kolay bir biçimde görebilirisiniz.

Bilet sorgulama çok kolay

Online sayfadan aynı zamanda sorunsuz bir biçimde bilet sorgulama işlemini de yapabilirsiniz. Özellikle daha önceden bilet satın almış olanlar, bu şekilde son durumu en kısa zaman dilimi içinde görüntüleyebilirler. Bunun için ihtiyaç duyulan şey ise rezervasyon numarasıdır. Aynı zamanda soyadınızı da yazmanız icap ediyor. Sorgula butonuna basmanızın ardından bilgiler hemen karşınıza gelir. Böylelikle verileri öğrenmiş olur.

Satış sonrası destek söz konusu

Satış işlemini başarılı bir biçimde yapan yolcular, herhangi bir değişiklik talebi söz konusu olduğu vakit bunu hemen işletmeye iletebilirler. Telefon üzerinden ya da email ile bunu yapmak mümkün. Hatta bilet iptali de yine gerçekleştirilebilir.

Her türlü mobil cihazla ödeme imkanı

Teknolojiyi çok yakından takip eden firma, online otobüs bileti satış işlemlerini mobil olarak bilinen her türlü cihaz üzerinden de yapmakta. Hatta bunun için uzman eller tarafından tasarlanmış olan yazılımlar söz konusu. Bunlardan birisi IOS işletim sistemini kullanan telefon ve tabletler için. Diğeri ise Android uyumlu. Hemen indirip kurmanız mümkün. Böylelikle bilgisayar olmadan da metro turizm - online otobüs bileti satın alma işlemi tamamlanabilir.

Kredi kartınızı kullanabilirsiniz

Satın alma süreci içinde online ödeme çok hızlı ve aynı zamanda sorunsuz bir biçimde tamamlanabilir. Bunun için kredi kartı kullanımını rahatlıkla gerçekleştirebiliyorsunuz. Kart bilgilerini doğru bir biçimde yazmak yeterli olacak. 3d secure sistemi sayesinde güvenlik sorunu hiçbir şekilde yok.

Satın alma işlemini hemen yapabilirsiniz

Güvenilir ve müşteri memnuniyetini her daim ön planda tutan bilet.com üzerinden otobüs biletinizi hemen satın almanız mümkün. Bunu üyelik işlemi olmadan da çok kolay bir biçimde yapma şansınız var. Sitenin 90 850 450 99 88 olarak belirlenmiş olan telefon numarası bulunuyor. İletişim buradan son derece kolay.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ