Online FPS Oyunu Warface'in Masaüstü (Beta) Sürümü Yayınlandı - Haberler - indir.com

Online FPS Oyunu Warface'in Masaüstü (Beta) Sürümü Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Online FPS oyunu Warface'in oyuncularından gelen istekleri ve geri bildirimleri dikkate alan Crytek, cephanelere daha hızlı ulaşılabilmesini sağlamak amacıyla geliştirdiği masaüstü Beta sürümünü bugün itibariyle indirmeye sundu.

Sunulan beta sürüme ek olarak çeşitli yeni güncellemelerin bulunduğu Warface'de PvE Çin haritasının yanı sıra gökdelenlerle çevrili sokaklarda yeni görevlerde oyunculara sunulmuş durumda. Bu yeni görevlerde takım arkadaşlarınız ile birlikte helikopterleri düşürebileceğiniz gibi Blackwood işgalini bazı bölgelerde ortadan kaldırarak zorlu bir savaşın içerisine girebilirsiniz.

Warface Masaüstü Beta Sürümü indir

Ayrıca 'kullanıcı adı birleştirme' özelliği de kazandırılan Warface masaüstü BETA sürümü sayesinde GFACE kullanıcı adınız temel alınarak Warface içerisinde kullandığınız asker adınız değiştirilecek ve aynı adları kullanabileceksiniz. Bu sayede de oyunu oynarken arkadaşlarınızı bulmanız kolaylaşacak ve yeni tanıştığınız arkadaşlarınızn GFACE profillerine hızlı bir şekilde ulaşma imkanına da sahip olacaksınız. 

Oyunu direkt olarak masaüstü bilgisayardan çalıştırmayı sağlamasının yanı sıra indirme, kurulum ve güncelleme işlemlerinin de otomatik olarak yapılabilmesini sağlayan Warface masaüstü sürümü (BETA) uygulamasını Warface resmi sitesinden indirebileceğiniz gibi sitemiz üzerinden de aşağıdaki bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz. İndirme işleminden sonra kurulum ve güncellemeler için adım adım ilerleyeceğiniz bir dizi işlem sonrasında oyuna giriş yapabilmeniz için GFACE kullanıcı hesabına ihtiyacınız olacak. Eğer kullanıcı hesabınız yoksa otomatik olarak yapılacak yönlendirme ile birlikte yeni bir hesap oluşturabileceksiniz.  Kaynak: WarfaceTr




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ