Online Eğitim Platformu Udemy, Android Uygulamasını Yayınladı - Haberler - indir.com

Online Eğitim Platformu Udemy, Android Uygulamasını Yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

12 bin'den fazla dersin bulunduğu ve Dünya'nın en büyük online kurs platformlarından olan Udemy Android uygulaması Google Play üzerinde ücretsiz olarak indirmeye sunuldu.

Yaklaşık olarak 2 milyon kullanıcı sayısı ve 12 binden fazla dersin bulunduğu dünyanın en büyük online eğitim platformu Udemy'de uzman eğitmenler tarafından özel olarak hazırlanmış olan Programlama, Girişimcilik, Fotoğraf, Yoga, Pazarlama, Tasarım, Teknoloji, Bilgisayar, Web Tasarım gibi yaklaşık 5000'den fazla kategori altındaki eğitim videolarını izleyerek ücretsiz kurslara katılabilir ve kendinizi istediğiniz herhangi bir alanda geliştirebilirsiniz.

Daha evvelden mobil kullanıcılar için iOS uygulamasını yayınlayan Udemy, şimdi de Android uygulamasını telefon ve tablet kullanıcılara sunarak büyük bir eksikliği gidermiş oldu. Bundan sonra Android kullanıcıları Udemy platformunda sağlanan tüm imkanlardan faydalanabilecekleri gibi online olarak binlerce kursu da keşfedebilme imkanına sahip olacaklar. Video konferans, ses konferansları, sunumlar, makaleler ve daha pek çok eğitim olanağını sunan uygulama ile ayrıca dersleri cihazınıza kayıt ederek çevrimdışı olarak da istediğiniz zaman izleyebilirsiniz.

Eğer sizde kendinizi ilgilendiğiniz alanlarda ya da farklı bir alanda geliştirmek istiyorsanız sitemiz üzerinden ücretsiz olarak mobil cihazınıza indirebileceğiniz Udemy Android ve iOS uygulamalarını mutlaka denemelisiniz.





PAYLAŞ