Online Doktor Randevu Sistemi Uygulaması: DoktorSaati - Haberler - indir.com

Online Doktor Randevu Sistemi Uygulaması: DoktorSaati

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Kullanıcıların internet üzerinden kendi belirledikleri kriterlere göre doktor araması yaparak hızlı bir şekilde randevu alabilmelerini sağlayan doktorsaati.com sitesinin resmi uygulaması DoktorSaati, iOS için App Store'da indirmeye sunuldu.

Mart 2013 tarihinde Ege Hanoğlu ve Erdoğan Yücel tarafından hayata geçirilen doktorsaati.com platformunun resmi uygulaması olarak karşımıza çıkan DoktorSaati iOS uygulaması sayesinde özel sağlık sektöründe hizmet veren doktorlar, diş hekimleri, psikologlar ya da beslenme uzmanları için istediğiniz konum, uzmanlık alanı ya da sigorta tipi gibi kriterlere göre doktor araması yapabilir ve bulduğunuz doktorların müsait oldukları saatleri uygulama üzerinden görerek en uygun saatte randevu alabilirsiniz.

DoktorSaati indir

Hastaneler ve sağlık kuruluşlarının kendi otomasyon sistemleriyle entegre bir şekilde çalışabilen uygulama, bu sayede randevu almak isteyen kullanıcılara bir çağrı merkezi gibi hizmet vererek doğrudan ihtiyaçları olan sağlık yetkilisine ulaşabilmelerine de imkan tanımaktadır.

DoktorSaati

7 gün 24 saat randevu işlemlerinizi yapabileceğiniz uygulama ayrıca belirlenen randevunun unutulmaması için SMS ya da e-posta ile de sizi uyarabiliyor. Şimdilik sadece İstanbul'da hizmet veren ancak önümüzdeki altı ay içerisinde Ankara ve İzmir'de hizmet verecek olan servisin şu an için 2000 doktor ve 110 sağlık kurumuyla anlaşması bulunuyor.

Tamamen ücretsiz olarak online randevu alabileceğiniz DoktorSaati iPhone ve iPad uygulamalarını aşağıdaki bağlantıyı kullanarak cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ