Online Anket Ağı SurveyMonkey'in iOS Uygulaması Yayınlandı - Haberler - indir.com

Online Anket Ağı SurveyMonkey'in iOS Uygulaması Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Mobil dünyadaki gelişmeleri takip ederek buna ayak uydurmak isteyen ve internet dünyasının en popüler anket ağları arasında yer alan SurveyMonkey, ilk mobil uygulamasını App Store'da yayınlayarak kullanıcılara sundu.

Özellikle firmaların müşteri anketleri için kullandıkları ve gerçek zamanlı anket sonuçlarını elde edebildikleri anket ağı SurveyMonkey uygulamasını iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınıza yükleyerek, 160'dan fazla anket şablonu ile uzman onaylı hazır soruları bulabilirsiniz. Gerçek zamanlı analiz verilerini de elde edebilmenizi sağlayan uygulama ile ayrıca geçmiş anket sonuçlarını karşılaştırabilir ya da filtreler ekleyebilirsiniz.

SurveyMonkey iOS indir

Hareket halindeyken bile anket ve soru formları hazırlamanıza imkan tanıyan SurveyMonkey iOS, kullanıcı güvenliği konusunda da çeşitli seçenekler sunmakla beraber sayfa kişiselleştirme, sosyal ağlarda paylaşım ve web sitesi üzerinden anket paylaşma gibi özellikleri de sunuyor.

Tamamen ücretsiz olarak iOS uyumlu cihazınızda kullanabileceğiniz SurveyMonkey'i aşağıdaki bağlantı yardımıyla mobil cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ