OneSignal Hesabınız İçin Yeni Özellikler! - Haberler - indir.com

OneSignal Hesabınız İçin Yeni Özellikler!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-31 11:25:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

"Yeni bir ürünü denemeden önce satış görevlileri ile konuşmayı seviyorum." diyenler için. Çoğu geliştiricinin OneSignal'ı neden push bildirimleri için, pazar lideri olduğunu duymak için bir çağrıya atlamak istemediği biliniyor. Bu yüzden self servis uygulaması fiyatlandırıldı. 

OneSignal Hesabınız İçin Yeni Özellikler!

Artık OneSignal Başlangıç Paketi avantajlarından yararlanabileceksiniz. Bu sayede daha hızlı bildirim sunumu, üstün destek, ironcate veri korumalarına birkaç basit tıklama ile ulaşabileceksiniz. Rigamarol olmadan güçlü kurumsal özellikleri elde edebileceksiniz. OneSignal'da amaç, sizlere zaman kazandırarak harika uygulamalar ve web siteleri oluşturmaya odaklanabilmenizdir. Bununla birlikte, yeni işlevselliğini de duyuran OneSignal, yeni özelliklerini de tanıttı. Self Servis Hizmeti, kurumsal özelliklerin yükseltilmesini ve kilidini açmayı kolaylaştırıyor. Bu hizmet 99$'dan başlayan fiyatlandırmaya sahip. 30 Bin aboneye sınırsız bildirim gönderebiliyorsunuz. Ayrıca tüm verileriniz korunuyor ve öncelikli destek alabiliyorsunuz. 

OneSignal Fiyatlandırması

Web Push SDK uygulamasındaki iyileştirmeler, daha küçük dosya boyutlarına ve daha hızlı yükselmeye olanak sağlar. Artık tarihe, saate ve cihaz türüne göre filtreleme yapabilirsiniz. Otomatik mesajlar 400X daha hızlı oldu. Bu sadece Başlangıç ve Profesyonel paketler için geçerli olacaktır. Kullanıcılarınızdan birisi bir segmente girdiği zaman 400x daha hızlı bildirim alırlar. Bu özellikler heyecan verici fırsatların kilidini açar. Örneğin bir aramayı terk ettikten veya mağaza konumu girdikten sonra bir itme bildirimi görebilirsiniz. Kuruluşlar Özelliği, birden çok uygulamayı yönetmeyi kolaylaştırır. Artık uygulamaları bir kuruluşun altında gruplayabilir ve tek bir OneSignal hesabı için ödeme yapabilirsiniz.

OneSignal resmi olarak iOS 12 işletim sisteminde de kullanılabilir. Ayrıca Android Studio 3.3 Beta Desteği yeni başladı. OneSignal'ın mobil, web, e-posta ve Alexa bildirimlerinde sürekli olarak nasıl geliştirilebileceği konusunda görüşlerinizi memnuniyetle bekliyorlar. Önümüzdeki haftalarda daha fazla ürün duyurusu yapacak olan şirket, kendini geliştirmeye devam edecek. Gelişmiş API işlevselliği sayesinde web ve mobil uygulamalar için URL'leri tek bir bildirim içinde ayırt etmenize de olanak sağlıyor. Ayrıca son olarak Message Export'u Kullanarak Kampanya Performansını anlayabilirsiniz. Artık verileri raporlama ve analiz için diğer platformlara çekme olanağı da sağlıyor.





PAYLAŞ