OnePlus'tan yıl içerisinde yeni bir telefon geliyor - Haberler - indir.com

OnePlus'tan yıl içerisinde yeni bir telefon geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-16 16:33:03
Editör : Erkan Uluocak
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon üreticisi OnePlus, OnePlus 7 5G ile kullanıcılarının beğenisini toplamayı başarmıştı ancak cihaz, belirli ülkelerde satışa çıktığı için cihazı deneyimleyenlerin sayısı bir hayli azdı. Bu olaylarla birlikte OnePlus 7 5G'yi beğenip ülkesinde satışı olmadığı için kullanamayan tüketicileri de göz önünde bulunduran OnePlus, yeni bir 5G telefondan bahsetti ve telefonun küresel olarak satışa sunulacağını belirtti.

Yeni Teknolojiler Bekleniyor

Kullanıcılar yüksek bağlantı hızlarını kullanıcılarına sunan 5G teknolojisi gün geçtikçe yaygınlaşmaya başladı. Öyle ki; 5G bağlantı desteği, amiral gemisi akıllı telefonlardan beklenen özellikler arasına girmiş durumda. Kısa bir süre önce yalnızca iyi bir işlemci ve iyi bir kameraya sahip olan telefonlar amiral gemisi olarak görülebiliyordu fakat farklı teknolojilerin yaygınlaşmasıyla birlikte amiral gemilerinde istenilen özellikler de farklılık göstermeye başladı. Artık akıllı telefonlarda yalnızca iyi bir işlemci ve iyi bir kameranın yetmemesiyle birlikte cihazlarda yüksek bir ekran/gövde boyutu, yüksek bir dahili depolama ve de yüksek bağlantı hızları gibi özellikler aranmaya başlandı.

OnePlus 7T Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıOnePlus 7T Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

OnePlus, Amiral gemisi seviyesindeki telefonları fiyat konusunda rakiplerine göre nispeten daha uygun bir fiyat düzeyinde kullanıcılara sunuyor. OnePlus, 5G destekli ikinci bir amiral gemisine yönelik bir açıklamada bulundu. Bir önceki amiral gemisi küresel anlamda birçok kişiyi ilgilendirmiyordu fakat bu açıklamanın birçok kişiyi yakından ilgilendirdiği belirtildi. 

OnePlus, OnePlus 7 Pro 5G ile 5G destekli akıllı telefon sektörüne girmişti. Bu telefonunu Birleşik Krallık ve Finlandiya'yla sınırlamış, diğer ülkeler için bu modelini satışa çıkarmamıştı. OnePlus'ın CEO'su Pete Lau, FT ile yaptığı bir röportajda firmanın 2019 yılının dördüncü çeyreğinde ikinci 5G destekli akıllı telefonunu çıkaracağını ve bu telefonun küresel olarak satışa çıkacağını belirtti.


OnePlus Kullanıcılarına Rastgele Bildirim GönderiyorOnePlus Kullanıcılarına Rastgele Bildirim Gönderiyor
OnePlus 7T Pro'nun ilk görüntüleri ortaya çıktıOnePlus 7T Pro'nun ilk görüntüleri ortaya çıktı

PAYLAŞ