OnePlus'tan kullanıcılarını sevindirecek

OnePlus'tan kullanıcılarını sevindirecek "Karanlık mod" hamlesi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-25 10:16:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Kullanıcılarına sistem genelinde pek çok kullanışlı özellik sınan OnePlus “Karanlık mod” desteğini genişletecek. Şirket yeni yayınlayacağı özellikle karanlık mod seçeneği olmayan uygulamalarda da bu tema seçimini mümkün kılacak.

iOS 13 ve Android 10 işletim sistemleriyle birlikte 2020’nin uygulamalarda ve telefonlarda en çok aranan desteklerinden biri de karanlık mod oldu. Yerleşik karanlık mod desteğiyle birlikte kullanıcılar tarafından çok kullanılan uygulamalar yeni tende uyarak ardı ardına güncellemeler yayınladı. Birçok kullanıcı tarafından beğeniyle kullanılan karanlık mod desteği hem ciddi bir oranda pil tasarrufu sağlıyor, hem de göz sağlığı açısından büyük bir önem taşıyor. Ancak uygulama mağazalarında yer alan bazı uygulamalarda ne yazık ki henüz bu tema henüz mevcut değil.

OnePlus CEO'sundan 5G teknolojisi hakkında önemli açıklamaOnePlus CEO'sundan 5G teknolojisi hakkında önemli açıklama

Son dönemlerin başarılı akıllı telefon üreticileri arasında yer alan OnePlus’ın ise işte tam bu noktada kullanıcılara bir çözüm sunmak istediği öğrenildi. Bildiğiniz gibi şirket hali hazırda OxgnesOS 10 arayzünün genelinde kullanıcılarına karanlık mod desteği sunuyor. Ancak OnPlus bu desteği iyice genişletmeyi hedefliyor. XDA geliştirici formunda yayınlanan bir habere göre OnePlus 7 ve 7 Pro için en son OxygenOS Beta derlemesinde, karanlık modu desteği olmayan uygulamalar için de yeni bir seçenek yer alıyor.

OnePlus CEO'sundan 5G teknolojisi hakkında önemli açıklama

Yukarıda resimden de göründüğü üzere şirketin OxygenOS ayarlarında karanlık mod desteği vermeyen uygulamalar için de bu özelliğin aktif olarak kullanılabileceği bir sistem üzerinde çalışıyor. Ancak şirket bu noktada kullanıcıları geliştirilen bu özelliğin bazı uygulamaları olumsuz yönde etkileyeceği konusunda da kullanıcıları uyarıyor. Yeni özelliğin Android 11 işletim sistemi yayınlanmadan önce kullanıma sunulacağına yönelik ciddi sızıntılar olsa da, OnePlus’ın bu desteği ne zaman kullanıcılara sunacağı hakkında şimdiden kesin bir yorum yapmak hayli güç. OnePlus hakkındaki gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam ediyor olacağız.


OnePlus, yeni logosuyla geliyor!OnePlus, yeni logosuyla geliyor!

PAYLAŞ