OnePlus'tan kablosuz hızlı şarj itirafı! - Haberler - indir.com

OnePlus'tan kablosuz hızlı şarj itirafı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-19 13:24:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Günümüzde akıllı cihazların yanında sunulan kablosuz şarj çözümlerinin, pratik olmadığından ötürü son kullanıcı tarafından stenilen beğeninin oluşmadığını vurgulayan OnePlus, bir kablosuz hızlı şarj çözümü üzerinde çalışma başlattığı duyulmuştu. Konu ile alakalı şu ana kadar net bir bilgi yoktu ancak OnePlus CEO'su Pete Lau'dan istenilen bir açıklama geldi. Firmanın hızlı kablosuz şarj teknolojisi için test aşamasının hala devam ettiğinin altını çizen OnePlus CEO'su Pete Lau, bu teknolojinin kullanılması için son aşamaya hala gelinmediğini belirtti.

OnePlus gece gündüz çalışmalarına devam ediyor

Kablosuz şarj üzerinde çalışmalarını bütün hızyla sürdürdüklerini ifade eden OnePlus CEO'su Pete Lau, iki büyük ve ciddi bir problem ile karşı karşıya kaldıklarının altını çizdi. Bu sebepten ötürü de hız ve tasarım konusunda hala beklentilerini tam anlamıyla karşılayamadıklarını belirtirken, hala bir çözüm arayışı içerisinde olduklarını söyledi. Kablosuz şarj çözümleri telefonların kalınlaşmasına neden olduğu için firmanın tasarım konusunda yeniden bir çalışma yapması gerekiyor. Bir diğer yaşanan sıkıntı ise telefonları şarj ederken meydana gelen ve kablosuz şarj esnasında daha fazla karşılanan ısınma problemi.

OnePlus çalışmalarını tamamladığı zaman istenilen teknolojiye ulaşmış olacak

Üst düzey akıllı cihazlarında kullanıcı deneyimini düşünerek taviz verebiliyor olması OnePlus için büyük anlamda önem taşıyor. Bu durumu örnek vererek açıklayacak olursam OnePlus 6'da neden kablosuz şarj yok sorusunu sizlere yöneltirim. Buna cevap olarak da bu teknolojinin hela istenilen seviyeye ulaşmadığı cevabını veririm. OnePlus çalışmalarını tam anlamıyla bitirdiği zaman, geliştirdiği kablosuz şarj çözümünü akıllı cihazlarına entegre ettiği zaman hep birlikte ne kadar başarılı olduğunu görmüş olacağız.





PAYLAŞ