OnePlus’ın kurucusu Nothing isimli bir teknoloji şirketi kuruyor - Haberler - indir.com

OnePlus’ın kurucusu Nothing isimli bir teknoloji şirketi kuruyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-28 16:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden OnePlus'ın kurucu ortağı Carl Pei geçtiğimi yıl içerisinde Çin merkezli şirket ile ayrıldılar. Yollarını ayırdıkları günden itibaren Carl Pei'nin yeni bir şirket kuracağı aktarılıyordu fakat resmi olarak ise birkaç ay önce yatırımcıların karşısına çıktı. 

Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgilere göre Pei 'Nothing' adlı bir şirket ile adından söz ettiriyor. Nothing Londra merkezli bir tüketici teknoloji şirketi olarak konumlandırılıyor. Carl Pei öncülüğünde Nothing adı verilen şirketin ilk ürünleri ile karşılaşmak mümkün olacak.

OnePlus 9 5G, Ebay'de 3000 dolara satışa çıktıOnePlus 9 5G, Ebay'de 3000 dolara satışa çıktı

Nothing şirketi teknoloji odaklı ürünler olacak

Nothing için bir basın bülteni paylaşıldı ve şirket ile ilgili olarak ilk bilgiler gün yüzüne çıktı. Burada Nothing CEO'su Pei'nin şirket misyonu da yer alıyor. Bu yeni şirketin misyonları arasında sorunsuz bir dijital gelecek hazırlamak ve insanlar il teknoloji arasında bir köprü kurmak vardır. Şirkete göre ise en iyi teknoloji "doğal ve sezgisel" olandır. The Verge'de yer alan haberler kapsamında şirketin şu an için ne üzerine ürünler tasarlayacağının ya da tanıtacağının bilinmediği dile getirildi. 

Nothing’in genel anlamda bir Apple gibi özel bir ekosistem yaratması beklenmediği dile getirildi. Yani bu şirket, tek bir ürün üzerinden de ilerlemeyi tercih edebilir. Nothing genel anlam itibariyle minimal ve sade tasarımlı ürünler tasarlamaya yönelecek ve ekibin şu sıralar kurulduğu söyleniyor. Nothing’in Twitter hesabı üzerinden bir tanıtım videosu da paylaşıldı. Şirket ile ilgili olarak şu anda logosu ve yukarıda yer alan misyonları dışında pek bir detay bulunmuyor.


OnePlus, OxygenOS 11 alacak telefonlar belli olduOnePlus, OxygenOS 11 alacak telefonlar belli oldu
OnePlus CEO'su Pete Lau gelecek hakkında iddialı açıklamalar yaptıOnePlus CEO'su Pete Lau gelecek hakkında iddialı açıklamalar yaptı
Yeni OnePlus akıllı bilekliği tanıtıldıYeni OnePlus akıllı bilekliği tanıtıldı

PAYLAŞ