OnePlus Z fiyatı beklenenden düşük olabilir! - Haberler - indir.com

OnePlus Z fiyatı beklenenden düşük olabilir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-23 17:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

2014 yılında akıllı telefon pazarına ilk telefonu ile “amiral gemisi katili” olarak adlandırılan modeli ile giriş yapan OnePlus, o dönemden beri kendisini geliştirerek daha başarılı modeller sunmaya devam ediyor. Özellikle fiyat / performans oranı güçlü olan cihazlar ile ön plana çıkan şirketin bir başka yeni modeli daha ortaya çıktı. Ülkemizde satışta olan OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro cihazları sonrasında markanın uygun fiyatlı bir OnePlus Z modelinin yolda olduğu düşünülüyordu. OnePlus’ın kurucularından olan Carl Pei, ilk telefonu piyasaya sürdüklerinde Twitter hesabından yaptıkları alıntılayarak “Bir süredir…” notunu yazdı. Markanın ilk telefonu ise OnePlus One, 299 dolar fiyat etiketi ile piyasaya sürüldü.

Daha sonra ise cihaz 64 GB dahili depolamaya sahip bir versiyonu 349 dolar ile pazara sunuldu.

Yeni OnePlus Pro özellikleri ve tasarımı sızdırıldıYeni OnePlus Pro özellikleri ve tasarımı sızdırıldı

OnePlus Z uygun fiyatıyla gelebilir

Bu paylaşım ile beraber yeni OnePlus Z modelinin 299 dolar fiyat etiketi ile kullanıcıların karşısına gelebileceği gündeme geldi. OnePlus Z yada diğer adı ile OnePlus Nord cihazının 299 dolar ile 349 dolar arasında bir uygun fiyatla satışa çıkması bekleniyor. Bir başka amiral gemisi şirketi olan en büyük rakiplerden birisi ise Apple cephesinden geliyor. Yeni iPhone SE 2020 modeli 399 dolar fiyat etiketi ile pazara sunulmuştu. Cihazın sunması beklenen özellikleri noktasında geldiğimizde ise 6.55 inç büyüklüğünde AMOLED bir panelin Full HD+ çözünürlük sunması bekleniyor. 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip olması beklenen bu model de Snapdragon 765 işlemcisinin yer alması bekleniyor.

Modelin ön tarafında 16 megapiksel bir kamera bulunacakken, arka tarafta ise 64 megapiksel + 16 megapiksel + 2 megapiksel olarak kamera kurulumu göreceğiz. Cihazın çıkış tarihi ise belli olmuş değil.


OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro Türkiye’de satışa sunulduOnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro Türkiye’de satışa sunuldu

PAYLAŞ