OnePlus, yeni logosuyla geliyor! - Haberler - indir.com

OnePlus, yeni logosuyla geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-19 20:00:01
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

OnePlus piyasaya girişini gerçekleştirdiği günden itibaren aynı logo ve yazı tipi ile kırmızı beyaz bir tema tercih etti. Şimdi ise 6 yılın ardından şirket, marka görsel kimliğinde değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Şirket CEO'su Pete Lau tarafından yazılan bir blog yazısında şirketin yeni logosunu tanıtmak üzere olduğu bilgisi yer alıyor. Ayrıca blogda yeni marka kimliğini anlatırken aynı zamanda duyurunun bugün yapılacağını söyledi.

Samsung Galaxy Note 20 konsepti ortaya çıktıSamsung Galaxy Note 20 konsepti ortaya çıktı

OnePlus yeni logo ile geliyor

Bu esnada, 9to5Google tarafından hazırlanan bir rapor içerisinde yeni logonun Çin Patent Ofisi aracılığıyla sızdırıldığı iddia ediliyor. Rapor, logoda "1+" simgesi ve yazı tipini de barındıran birkaç değişiklik gerçekleştirileceğini beklediğini gösteriyor. Yaklaşan OnePlus 8 serisi akıllı telefonlarında bu yeni logonun kullanılacağı tahmin ediliyor.

Buna ek olarak, 9to5Google ayrıca OnePlus'ın marka elçisi olan Robert Downey Jr. olduğunu ve OnePlus 8 Pro’yu elinde tuttuğunu bildirmişti. Rapor, Robert Downey Jr’ın bir reklam için çekim yapıyor gibi durduğunu ve fotoğrafın da çekilen bir fotoğrafçı tarafından paylaşıldığı ifade ediliyor. İlgili haberi sitemizden detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

OnePlus 8 serisi Nisan’da tanıtılabilir 

(Concept image - for illustration purpose only) pic.twitter.com/jFBKvJ3RB2 — Max J. (@MaxJmb) March 13, 2020

 

Bir kullanıcı tarafından atılan bir tweet’e atıfta bulunan rapor, OnePlus’ın, OnePlus 8 serisini 15 Nisan’da tanıtmayı planladığını da ortaya koydu. Durum, OnePlus tarafından resmi bir açıklama yapılmadığı sürece netlik kazanmayacak gibi görünüyor.



PAYLAŞ