OnePlus Watch Harry Potter Edition geliyor - Haberler - indir.com

OnePlus Watch Harry Potter Edition geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-21 14:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Akıllı saat modelleriyle sektörde ön planda olmaya çalışan OnePlus, yeni saati için özel versiyon çıkarmayı hedefliyor. İlk sızıntılarda yeni model tanıtılmadan öğrenildi.

Akıllı saat sektörünün yeni isimlerinden birisi olan OnePlus, yeni akıllı saatleriyle daha fazla dikkat çekmek adına özel versiyonlar üzerinde çalışıyor. Şu ana kadar beklentilerini tam anlamıyla karşılayamayan ve yeni özellikler ile daha fala kişinin dikkatini çekmek isteyen OnePlus, Harry Potter Edition ile şansını deneyecek.

OnePlus 9 ve 9 Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıOnePlus 9 ve 9 Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

OnePlus Watch için özel sürüm geliştiriliyor

2021 yılının Mart ayında OnePlus 9 modeliyle birlikte OnePlus Watch modelini de tanıtarak akıllı saat sektöründe var olmak istediğini tüm dünyaya duyuran OnePlus, açılışta saat için özel bir kobalt versiyonun sunulacağı da belirtilmiş. Ancak OnePlus Watch Harry Potter Edition konusunda bugüne kadar herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Bu nedenle akıllı saatin 3. sürümü olarak piyasada yer alacak OnePlus Watch Harry Potter Edition, sürpriz yarattı.

OnePlus Watch Harry Potter Edition özellikleri neler?

OnePlus Watch Harry Potter Edition için sızıntı, Google Play Store kodlarında görüldü. Akıllı saatin kullanılması adına Google Play Store’de yer alan OnePlus Health uygulaması için yeni sürüm geliştiren şirket 2.1.3 güncellemesi detaylarında OnePlus Watch Harry Potter Edition modeline yönelik de geliştirmeler yapacak. Mevcut güncellemeler ile birlikte OnePlus Watch Harry Potter Edition çalışmalarının yapıldığı öğrenildi. Güncelleme kodlarına göre OnePlus Watch Harry Potter Edition versiyonu, kullanımda da filmden çeşitli temalar içerecek. Şu ana kadar öğrenilen bilgilere göre ise Hogwarts silueti, okulun amblemi, Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw ve Hufflepuff gibi kişiler yeni modelde yer alacak.

OnePlus Watch Harry Potter Edition ne zaman tanıtılacak?

Harry Potter versiyonuyla ilgili bugüne kadar hiçbir detay paylaşılmadı. Bu nedenle yeni modelin tanıtımı biraz zaman alabilir. Kullanıcılar tarafında ise yeni modelin ne kadar dikkat çekeceği oldukça belirsiz. Popüler olduğu dönemlerden oldukça uzak olan Harry Potter, akıllı saat ile birlikte ne kadar ilgi çekebilir şu an için bilinmiyor. Satış süreci ile ilgili bir detay paylaşılmamış olsa da modelin sadece Asya ile sınırlı kalabileceği de konuşulan konular arasında yer alıyor.



PAYLAŞ