OnePlus ve Google ortaklığında, yeni bir oyun geliştiriliyor - Haberler - indir.com

OnePlus ve Google ortaklığında, yeni bir oyun geliştiriliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-12 18:35:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

OnePlus ve Google, OnePlus’ın yeni amiral gemisi bir araya geldi ve yeni bir oyun üzerinde çalışmaya başladı.

Bu yıl ismini sık duyduğumuz akıllı telefon üreticilerinden OnePlus, çıkardığı modelleri ile kullanıcıların dikkatini üzerine çekmeyi başarmıştı. Şirketin şu sıralar yeni bir amiral gemisi üzerinde çalıştığı biliniyor ve yeni model merakla bekleniyor. Çünkü yılın son dönemlerinde, sektörün en dişli isimleri iPhone, Huawei, Samsung da kendi amiral gemilerini piyasaya sürüyor. OnePlus’ın bu isimler arasından sıyrılıp sıyrılmayacağı merak ediliyor. Çin menşeli akıllı telefon üreticisi OnePlus’ın yeni amiral gemisi OnePlus 6T hakkında henüz bir şey bilinmiyor. Fakat OnePlus ile teknoloji dünyasının öncü isimlerinden Google’ın attığı bir adımla, yeni amiral gemisi hakkında bilgi sahibi olmanız mümkün.

OnePlus 6T doğrulandıOnePlus 6T doğrulandı

Google ve OnePlus, birlikte yeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Henüz oyuna dair hiçbir şey bilinmiyor olsa da oyunun geliştirilme amacı, OnePlus 6T’ye olan merakın azalmasını sağlamak. Çünkü yeni oyun, OnePlus’ın yeni amiral gemisine ilişkin ipuçları verecek.

Oyunu bitirebilenler, OnePlus 6T hakkında bilgi edinebilecek

Google ve OnePlus ortaklığında geliştirilen oyunun adı, Crackables olarak paylaşıldı. Oyunun içeriğinin nasıl olacağına dair henüz herhangi bir bilgi verilmedi. Yalnızca, oyunu bitirmeyi başaranların, OnePlus’ın amiral gemisi 6T hakkında bilgi sahibi olabileceği biliniyor. Oyunu oynamak ve yeni amiral gemisi hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için, 18 Eylül tarihinde Crackables erişime açılacak. Crackables, crackables.oneplus.com adresinden oynanabilecek.



PAYLAŞ