OnePlus orta segment uygun fiyatlı bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor - Haberler - indir.com

OnePlus orta segment uygun fiyatlı bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-30 20:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

OxygenOS’un kaynak kodlarından elde edilen bilgilere göre OnePlus, gücünü Snapdragon 690'dan alacak olan uygun fiyat etiketine sahip bir akıllı cep telefonu çıkarmaya hazırlanıyor. Genellikle çıkardığı amiral gemisi katili telefonlarıyla bilinen OnePlus, şimdi ise uygun fiyatlı bir akıllı cihazla kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. OnePlus'ın bu ay içerisinde tanıtımını gerçekleştirdiği yeni akıllı cep telefonu OnePlus Nord, Qualcomm’un Snapdragon 765G yonga setinden güç alıyordu.

Çin merkezli olan bu üretici şirket, şimdi bu akıllı cep telefona daha uygun fiyata sahip olmak için farklı bir yonga seti seçeneğiyle çıkış yapmaya hazırlanıyor. OnePlus Nord'da çalışan OxygenOS’un kaynak kodlarında ortaya çıkan yeni telefon, serinin daha uygun fiyatlı bir versiyonu olarak karşımıza çıkacak gibi görünüyor. OnePlus, 399 Euro'dan satışa sunduğu Nord'dan daha ucuz bir akıllı cep telefon üretmeye hazırlanıyor. Özellikle de düşük ve orta segmentte hizmet etmesi beklenen söz konusu bu telefon, 5G bağlantısına sahip bir Snapdragon 690 yonga setiyle çıkacağı düşünülüyor. 

OnePlus Nord heyecan verici bir lansmanla tanıtılacakOnePlus Nord heyecan verici bir lansmanla tanıtılacak

Qualcomm Snapdragon 690 nelerle geliyor?

Qualcomm’un bu yongası, Full HD çözünürlükte 120 Hz veya QHD çözünürlükte 60 Hz ekranı desteklerken, toplamda 192 MP’e kadar kamera, WiFi 6, Bluetooth 5.1, Hızlı şarj ve 5G gibi donanımlara sahip. Yakın zaman içerisinde Snapdragon 690 yonga setiyle gelecek OnePlus markalı cihaz ile ilgili elde edilen bilgiler şu an için bu kadar ile sınırlıdır. Telefonun 300 dolar bandında olma ihtimali düşünülüyor. Özellikle akıllı telefon fiyatlarının çok fazla arttığı bu günlerde ülkemizde de fazlasıyla ilgi görmesi beklenen yeni OnePlus cihazını ilerleyen günlerde görmeyi bekliyoruz. 

OnePlus, genelde Samsung, Apple gibi şirketlerin amiral gemisi telefonlarına rakip olarak cihazlar üretiyor. Amiral gemilerinden daha uygun fiyatlı olarak piyasaya sürülen bu telefonlar Çin başta olmak üzere, dünya genelinde ilgiyle takip ediliyor.


OnePlus Nord'un yüksek kaliteli fotoğrafları sızdırıldıOnePlus Nord'un yüksek kaliteli fotoğrafları sızdırıldı
OnePlus Nord Lite modeli gelebilirOnePlus Nord Lite modeli gelebilir
OnePlus Nord teknik detayları belli olduOnePlus Nord teknik detayları belli oldu

PAYLAŞ