OnePlus orta segment tablet pazarına giriş yapacak - Haberler - indir.com

OnePlus orta segment tablet pazarına giriş yapacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-08 12:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Ürün yelpazesini genişletmeye devam eden OnePlus tablet pazarına da göz kırpıyor.

OnePlus üst segmente yönelik güçlü modelleri ile sektörde oldukça dikkat çekmişti. Ancak cihazların üst donanımlar içermesi, hedef kitlenin daha da daralmasına neden oluyor. Bu nedenle müşteri kitlesini arttırmak ve mevcut pazarlarındaki hakimiyetini yükseltmek adına özel çalışmalar gerçekleştiren OnePlus, şu anda orta segmente hedeflemiş durumda.

OnePlus Nord 2'nin lansman tarihi açıklandıOnePlus Nord 2'nin lansman tarihi açıklandı

OnePlus’ın yeni hedefi orta segment

Çinli üretici kısa süre önce orta segmente hitap eden farklı modeller ile piyasada yer almaya başladı. Gelen son bilgiler ise akıllı telefon pazarının ardından tablet konusunda da markanın iddialı olmak istediği gösteriyor. Yapılan bir başvuru ile birlikte detayları açığa çıkan tablet projesi, OnePlus’ın mobil pazar dışında tablet alanında da iddialı olmasını sağlayacak. Şirket tarafından yapılan herhangi bir açıklama olmasa da akıllı telefon sektöründe yakalanan başarı, kullanıcıların OnePlus’a marka olarak yakınlık duymasını sağlayabilir.

Pandemi sürecinde fırsattan yararlanmak istiyor

Tablet ile birlikte mevcut pazardaki hareketliliklerin desteklenecek olması, markanın tabletleri ile de popüler hale gelmesini sağlayabilir. Özellikle pandemi süreci göz önünde bulundurulduğunda, tablet gibi ürünler oldukça cazip ve yüksek satış rakamlarına ulaşıyor. Mevcut pazardaki hareketliliği yakalamak isteyen OnePlus ise geliştireceği yeni tablet modelleri ile birlikte pazarda yer alarak kullanıcıların dikkatini çekmeyi hedefliyor. 

Tablet sonrası farklı cihazlar gelebilir mi?

OnePlus için atılan bu adım, diğer yenilikler için de bir öncü olarak değerlendirilebilir. Bugüne kadar daha çok akıllı telefonları ile tanıdığımız şirket, özel aksesuarları ile birlikte kusursuz bir deneyim sunabiliyor. Yeni tablet sektörü ile birlikte kullanım oranlarına daha arttıracak ve daha fazla kişiye ulaşma imkanı elde edecek Çinli şirket, bu sayede yüksek satış rakamlarına ulaşabilir. Orta segmente gönderilecek tablet modelleri aynı zamanda orta segmentte yer alan tablet ve markalar için de rekabeti zorlaştıracak. 



PAYLAŞ